2777
2789
عنوان

دعواهای دوران عقد

158 بازدید | 22 پست

سلام 

من توی دوره ی عقدم هنوز شرایطم جور نشده ک عروسی بگیریم 

همیشه اوقات تلخی داریم 

مامان و بابام و شوهرم باهم مشکل دارن 

دیشب دعواشون شد نابود 

امشب از استرس رفتم بیمارستان فشارم۸بوده سرم زدم هنوز بدنم میلرزه 

همه همینطورین یا من پیشونی سیاهم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزخرف ترین دوران همین عقده

نابود شدم ن اینجا جا دارم ن اونجا

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
منم عقدم همین الان دعوام شد خونه مادرشوهرم اومدم خونه

من مادرشوهرم پدرشوهرم عالین 

مامان و بابام با شوهرم نمیسازن

نابود شدم ن اینجا جا دارم ن اونجا

میفهممت از الان خودتو برای یه شرایط خیلی سخت قوی کن

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
دعوا سر چیه باید ببینی مشکلشون چیهاز همون اول با ازدواج مخالفت داشتن خانوادت؟

دعوا سر اینه ک مامان و بابام جلوی شوهرم باهم دعوا کردن بدترین فوشای دنیارو نثار هم کردن کتک زدن همو 

شوهرم شاهد اینا بوده 

بابام با شوهرم دعواش شده فوش دادن بهم 

دیشب ک نابود

هعی بابا بیخیال باش هرچی بیخیال تر بهتر

نمیتونم خالم زنگ زده ب مامانم بگه حالم بده ب خالم از پشت تلفن میگفتم هیچی نگو بهشون مامانم ب خالم میگه اون چی میگه پشت تلفن مثل سگ واق واق میکنه😞اینا غصه نداره

2810