2777
2789
عنوان

پسرم تازه فهمیده که بدنش داره تغییر میکنه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم، هیچ کس بهتر از پدر و مادر صلاح بچه اش رو نمیخواد فقط باهاش رفیق باشید و ازش بخواهید هر اطلاعا ...

نه قدش خوبه خداروشکر ۱۵۰ و خرده ای بود دوسه ماه پیش

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بابا   همش گفت چند تا موی ریز زیر بغلش هست  

حالا همه  بلوغ زود رسه   فلانه    

همکلاسیه پسرم وو همین سن علایمه خیلی بیشتر از این داشت  هیچ بلوغ زود هم نبود  ماشالاه چه قدی هم داره  

موی زیر بغل نداره؟

نه ، فقط قسمت تناسلی موهای کرکی بور داره یعنی قشنگ مشخصه مو داره ولی مشکی نیست حتی خودشم متوجه نشده  ، یسری ش.ورت گشاد پوشیده بود خواب بود رفتم رو تخت جابجاش کنم دیدم 

خیلی نگرانشم،قدش نسبت به سنش ۲،۳ سانت کوتاهتره و تیروئید کم کار داره 

میخوام ببرمش دکتر

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
بابا همش گفت چند تا موی ریز زیر بغلش هست حالا همه بلوغ زود رسه فلانه همکلاسیه پسرم وو همین ...

نهایت ۵،۶ تاست اونم خیلی خیلی نازکه 

قدش هم خوبه آخه بلنده

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نه اصلا موی زیر بغل و تی چیزا ندارم قدم کوتاه چون شبیه بی تی اس هستم تو مدرسه مسخره میکنن نمیدونم چی ...

یکی از همکلاسی های پسرم  مثل شما بود    ظرف چند ماه  صداش کلفت شد  شکل مردها شد اصلا  قشنگ یادمه  

ولی برای اینکه خیالت راحت شه یه دکتر برو 

بهمن ۹۳

من پسرمم مرداد 93هست. یکم تحقیق کن فکر کنم کمی زود ه براش. اینو بگم پسر من از همه مسائل خبرداره متاسفانه، چند وقته زیر بغلشو چک میکنم بوی تنشو هم بررسی میکنم فعلا چیزی ندیدم.نمیدونم چیکار کنم بلوغ زود رس نگیره اگه تجربه ای کسی داره بگه بهم. قد پسرم کوتاه مونده نگرانم

بله کاملا عادیه فیزیولوزی میگه شروع علایم از۱۲ سال هست ولی برحسب ژنتیک و تغدیه و نوع بدن میتونه دیرت ...

ولی زیاد عرق میکنه بوی بد مثل ادم بزرگ

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

نهایت ۵،۶ تاست اونم خیلی خیلی نازکه قدش هم خوبه آخه بلنده

قد پسرت با وزنش چنده

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

وای چقدر پسر داشتن سخته خانوما به همتون خسته نباشید میگم😢

کاش رابطه پسرا با باباها بهتر باشه توی این زمینه ها بیشتر کمک میشه بهشون 

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

2810