مرد خاله زنک از فاحشه بدتره باشه خدایی هم هست هر کسی فحش دادو حلال نمیکنم 💔 یه تاپیک غذا بود چرا واقعا نمیتونین مثل انسان رفتار کنین ؟ باشه من مرد خاله زنک فاحشه شماها پاک منزه قطعا خدایی هست که جوابتون رو بده یه روزی نمیبخشم
حرف شما درست ،ولی الان برای چی دوباره تاپیک زده و آه وناله راه انداخته،خودش باعث میشه بحث کش پیدا کن ...
آه و ناله چیه عزیزم ایشون دلخور شده مثل هر انسان دیگه و داره بیان نیکنه
باور کنید یا نه خیلی اقابون احساسات لطیف تری دارن و این اصلا بد نیست
مثل بعضی خانم ها که خشن و لاتی و... هستن
انسان ها متفاوتن ، دلیل نمیشه بخاطر تفاوت بهشون توهین کنیم
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آه و ناله چیه عزیزم ایشون دلخور شده مثل هر انسان دیگه و داره بیان نیکنه باور کنید یا نه خیلی اقابون ...
ببین عزیز من از اسم سایت کاملا مشخصه اینجا چه خبره ،پس قبول کنید که آقایی که میاد اینجا خواه ناخواه مورد قضاوت قرار میگیره ،حالا یه بحثی تو تاپیکش بوده دیگه کش دادن نداره میتونست همونجا نی نی یار رو تگ کنه
ببین عزیز من از اسم سایت کاملا مشخصه اینجا چه خبره ،پس قبول کنید که آقایی که میاد اینجا خواه ناخواه ...
توسط منو شما قضاوت میشه دیگه اگر ما نکنیم پس قضاوتی هم صورت نمیگیره 💘
من کاری به اقایون و علت بودنشون ندارم ، بحثم اینه یا موافقشونیم و تایید میکنیم یا مخالفیم و ندید میگیریم
دیگه توهین کردن و دعوا کردن کار بیخودیه
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘