2777
2789
عنوان

ولی این توهینی که بهم شده رو نمیتونم بپذیرم خیلی دلم شکسته 💔☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 75 پست
حرف شما درست ،ولی الان برای چی دوباره تاپیک زده و آه وناله راه انداخته،خودش باعث میشه بحث کش پیدا کن ...

آه و ناله چیه عزیزم ایشون دلخور شده مثل هر انسان دیگه و داره بیان نیکنه 

باور کنید یا نه خیلی اقابون احساسات لطیف تری دارن و این اصلا بد نیست 

مثل بعضی خانم ها که خشن و لاتی و... هستن 

انسان ها متفاوتن ، دلیل نمیشه بخاطر تفاوت بهشون توهین کنیم

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

حرف شما درست ،ولی الان برای چی دوباره تاپیک زده و آه وناله راه انداخته،خودش باعث میشه بحث کش پیدا کن ...

شما کلا با حضور آقایون مشکل دارید خود شما دارید کش میدید چرا این کارو کرده چرا اونطور کرده هم شد برا من جواب 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار ندارم داستان چی بوده طرف کسیم نیستم بشدت کار ایشون هم زشت بوده ولی دوست عزیز بلاگر هارو دیدی چقد ...

من می‌خوام برم از اینجا چجوری کل تاپیک هامو پاک کنم 😭

آه و ناله چیه عزیزم ایشون دلخور شده مثل هر انسان دیگه و داره بیان نیکنه باور کنید یا نه خیلی اقابون ...

ببین عزیز من از اسم سایت کاملا مشخصه اینجا چه خبره ،پس قبول کنید که آقایی که میاد اینجا خواه ناخواه مورد قضاوت قرار میگیره ،حالا یه بحثی تو تاپیکش بوده دیگه کش دادن نداره میتونست همونجا نی نی یار رو تگ کنه   

ببین عزیز من از اسم سایت کاملا مشخصه اینجا چه خبره ،پس قبول کنید که آقایی که میاد اینجا خواه ناخواه ...

شما نمک روی زخمین متاسفانه این حرفها رو نزنید تو رو خدا مگه همه مثل همن ؟ 

شما کلا با حضور آقایون مشکل دارید خود شما دارید کش میدید چرا این کارو کرده چرا اونطور کرده هم شد برا ...

من که مخالف ۱۰۰ درصد حضور مردا تو اینجام،چون به نظرم خیلی بده یه مرد جایی باشه که مسائل زنانه مطرح میشه  

ببین عزیز من از اسم سایت کاملا مشخصه اینجا چه خبره ،پس قبول کنید که آقایی که میاد اینجا خواه ناخواه ...

توسط منو شما قضاوت میشه دیگه اگر ما نکنیم پس قضاوتی هم صورت نمیگیره 💘

من کاری به اقایون و علت بودنشون ندارم ، بحثم اینه یا موافقشونیم و تایید میکنیم یا مخالفیم و ندید میگیریم 

دیگه توهین کردن و دعوا کردن کار بیخودیه 

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

شما نمک روی زخمین متاسفانه این حرفها رو نزنید تو رو خدا مگه همه مثل همن ؟

من نمیگم همه مثل همن،اصلا شما مثل حضرت یوسف پاک، ولی بازم دلیلی نداره جایی که از مسائل زنانه صحبت میشه شما حضور داشته باشید 

2810