اکثرا علاقه ای به شغلشون ندارن و ادعای زیادی دارن بخاطر پزشک بودنشون...در حالیکه چشم و دلشون فقط پوله وانمود به خدمت کردن به مردم می کنند ...وقت و اهمیت کافی واسه مراجعه کننده نمیزارن مدام هم ناراضی هستند و شکایت دارن خیلی هاشون حاضر به دادن مالیات عادی هم نیستن درحالیکه همه تو کشور باید یاد بگیرن باید مالیات بدن ...نمیشه کارگر بده کارمند بده پزشک نده...
این دلایل کافی نیست؟!
پزشک خوب هم داریم ولی تعدادش خیلی کمه خیلی ...
به نظر منم باید فرهنگسازی شه منتها یه فرهنگسازی بین خود پزشکها...اولا این رو بپذیرند پزشکی یه شغله عین هر شغل دیگه ای نه مایه ی مباهات و افتخار ...زحمت کشیدند برای خودشون کشیدند نه برای مردم پس منتی وجود نداره...این دکتر پزشک نمیشد رتبه بعدی قبول میشد ...! اگه علاقه ندارن نرن سمتش هم خودشونو هم مردمو دچار مشکل نکنند...پزشکی که با علاقه رفته باشه سراغ این شغل هیچوقت نمی ناله تلاش می کنه مشکلات رو کنار بزنه تو این قضیه هم ناراحتیشو سر مردم خالی نمی کنه...
خلاصه کسی مشکلش پول ویزیت نیست...مشکل از جای دیگه آب می خوره...مطمئن باش مشکل هم جدیه که بیشتر مردم رو تحت تاثیر قرار داده و شما هم حسش کردی!!
من از پزشکا متنفر نیستم ولی ترجیحم اینه تا این مسائل که گفتم فرهنگسازی نشه به هیچ عنوان ارتباط نزدیکی باشون نگیرم و به قول پدرم که تو بیمارستان هستند سالهاست پرستارند تا میتونم سعی می کنم کارم به بیمارستانا و دکترا نکشه...و الا جا داره بیشتر نگران بی تعهدی خیلیاشون باشم...
امیدوارم که شما جزو اون درصد خیلی کم خوباش باشی...موفق باشی.