2777
2789

با اینکه هیچ چروکی ندارن خیلیا و حتی افتادگی ولی کاملا مشخصه ک مثلا چهل یا چهل و پنج سالشونه .

چه چیزی واقعا باعث میشه که سن کمتر دیده بشه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
صورت رو هر چقدر دستکاری کنی سن. و بیشتر نشون میده

خب پس ملاک جوانی چیه ب نظرتون یعنی یه چهره بیست ساله چی داره که چهره ی چهل ساله نداره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه گذر زمان،رو چهره اندام خودشو نشون میده حالا ورزشکارباشی و هزارتا عمل رو صورت انجام بدی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب پس ملاک جوانی چیه ب نظرتون یعنی یه چهره بیست ساله چی داره که چهره ی چهل ساله نداره؟

طراوت،

یه دختر بیست ساله هنوز وارد مشکلات زندگی نشده،فکرو‌خیال آنچنانی نداره که پوست رو افسرده کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بیبی فیس بودن که به ژنتیک خیلی مربوطه ولی سبک زندگی هم خیلی تاثیر گذاره اینکه زیاد آرایش نکرده باشی اینکه ورزش کنی غذاهای سالم بخوری و از نظر روانی هم از خودت و زندگیت راضی باشی تو چهره خیلی تاثیر داره 

دیگه گذر زمان،رو چهره اندام خودشو نشون میده حالا ورزشکارباشی و هزارتا عمل رو صورت انجام بدی

خب قدیما معمولا با سفیدی مو و چروک صورت بالارفتن سن معلوم میشد الان اینا هم نیست.همه بوتاکس شده و رنگ کرده.پس ب نظر شما چه چیزی تو چهره این بالارفتن سن ک نشون میده

بیبی فیس بودن که به ژنتیک خیلی مربوطه ولی سبک زندگی هم خیلی تاثیر گذاره اینکه زیاد آرایش نکرده باشی ...

خب اون بی بی فیس بودن یه مقوله جداس اون چهره ها معمولا تا سی و پنج شیش سالگی کم سن نشون میدن ولی با ورود ب دهه چهل یکباره افتاده میشن.مث لئونارو دی کاپریو.

مث ترانه علیدوستی.اونا هم مشخصه که سنشون بالاست

خب اون بی بی فیس بودن یه مقوله جداس اون چهره ها معمولا تا سی و پنج شیش سالگی کم سن نشون میدن ولی با ...

درمورد همه که صدق نمیکنه خاله ی ۴۵ ساله ی منو توهرجمعی که گفتیم سنشو حدس بزنن زیر سی و پنج گفتن😁

طراوت،یه دختر بیست ساله هنوز وارد مشکلات زندگی نشده،فکرو‌خیال آنچنانی نداره که پوست رو افسرده کنه

منم فک میکنم تو جوانی چشما برق میزنه.ابروها حالتش فرق میکنه.صورت ب طور طبیعی تپل تره.ک همه اینا تو دهه ی سی ب بالا کم کم از بین میرن.

درمورد همه که صدق نمیکنه خاله ی ۴۵ ساله ی منو توهرجمعی که گفتیم سنشو حدس بزنن زیر سی و پنج گفتن😁

ماشاالله.منم خالم خیلی بی بی فیسه منتها وارد دهه چهل که شد به یکباره تغییر کرد

کلا خانواده ی مادریم همه همینن تو هر سنی که هستن حداقل ده سال جوونتر نشون میدن

خیلی خوبه اینطوری.من خودم ده سال پیرتر نشون میدم