2777
2789

وای من خودم خیلییی آدم بیخیالی بودم،اصن استرس نداشتم،از وقتی اومدم این مدرسه خیلی اذیتممم افسرده تر شدم،اضطرابم خیلی اذیتم میکنه،نمرهامم افتضاحه...الان کلاس دهمم رشتم انسانیه،ولی میدونم دبیرستان با متوسطه اول و دبستان متفاوته،اما خب تا به حدی آدم باید استرس بکشه،از یه حدی به بعد خیلی آسیب زنندست،من دارم نابود میشم،هر روز دو تا امتحان تخصصی،کنفرانس،پرسش،کلییی تکلیف،خب من بخدا دیگه نمیکشم

این استرسا به طرف

ازونطرف من قبل دادن کارنامه آبان ماه رفتم پیش مساور،قانعش کردم که کارنامرو به خودم بده،مامانم و بابام اصن نفهمن،خب اونم قبول کرد چون دلیلام منطقی بود،اما هی من میرفتم کارناممو ازش بگیرم سه چار روز پشت سر هم،هی میگف نه،الان نمیدم،الان وقت ندارم،برو زنگ تفریح بیا،برو زنگ بعد بیا،هییی منو پیچوند که بهم نده،منماستزس گرفتم که چرااا بهم نمیده،نکنه نگه داشته زنگ بزنه مامانم بیاد به اون بده،،،خلاصه من از استرس دیگه داشتم حون میدادم،دیگه امروز رفتم به زووور ازش گرفتم،هی بهانه میورد نمیداد،اما گف پدر مادرت باید بیان مدزسه درمورد کارنامت باهاشون حرف بزنم💔خببب من بهش گفتم نمیخااام،نمیتونم،اما خب گف بعدا باهات حرف میزنم

حالا کارنامرو بگه باز کمتر به فنا میرم،اگه بخاد درمورد حال روحیم باهاشون حرف بزنه من نابود میشممم،من اخساس میکنم کارنامه یه بهانست که بکشونتشون مدرسه،اخه بچه هایی بودن که نمرهاشون از من خیلیییی پایینتره اما اونارو چیزی نگفت،من ازین میترسم که رازامو بخاد لو بده...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیخوام استرستو بدتر کنم ولی اول راهی تازهبیشتر و بیشتر میشه باید عادت کنی

میدونم،مم با است س دزس و امتحان کنار میام،الان مشکل من اینه که یوقت رازامو لو ندن...

عزیزم چون تازه اومدی دبیرستان برات سنگینه یکم بگذره بری یازدهم برات عادی میشه سعی کن درسا رو تلنبار ...

میدونم گلم،من باهاش کنار میام،میتونم یجوری کنار بیام

اما استرسم الان اینه که رازامو لو ندن

میدونم،مم با است س دزس و امتحان کنار میام،الان مشکل من اینه که یوقت رازامو لو ندن...

خب تو زیاد نرو جلو مشاور زیاد جلو چشمش نباش تا بکشه بیرون 

رازاتم به مشاور مدرسه نگو اصلا

خب تو زیاد نرو جلو مشاور زیاد جلو چشمش نباش تا بکشه بیرون رازاتم به مشاور مدرسه نگو اصلا

نمیضه،دیکه شدم همیار مشاور،دیگه نمیتونم خودمو ازش مخفی کنم،بعدشم تا کی مخفی بمونم؟؟؟رفتارام حالمو نشون میده،دؤستام لو میدن،به هر حال میفهمن...

میدونی چیه؟من خیلییی وقته همچیو ریختم تو خودم،دیکه لبریز شدم،نیاز داشتم با یکی دربارشون حرف بزنم،دوستام خیلی غیر قابل اعتمادن،خانواده که اصلااا،شرایط رفتن به تارپیم ندارم،میمونه همین مشاور مدرسه

از این سخت ترشم هست کجاشو دیدی

نه به شرایط مدرست کار داشته باش نه به اطرافیانت، فقط بخون.

چون سال اولی هستی ، درست میشه نگران نباش‌‌. یهو وارد یه جو جدیدی شدی طول میکشه تا چم و خم کار دستت بیاد . تو دبیرستان فقط باید مثل چی درس بخونی ، تست کار کنی و... حتی وقت اینو نداری که بشینی غر بزنی :)) 

فقط خووووب درس بخون که پشیمون نشی

از این سخت ترشم هست کجاشو دیدینه به شرایط مدرست کار داشته باش نه به اطرافیانت، فقط بخون.چون سال اولی ...

من با فشار و استرس درس کنار میام،چون خودم پدیرفتم برم یه مدرسه‍ فوق سختگیر...خودم خاستم

اما مشكل اینه که یوقت رازامو لو ندن...

2810