mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11017 عنوان هرچی که اولین بار اومد ذهنتو بهم میگی آره یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 101 پست بهش میرسم؟بگو به دلت چی افتاد♥️ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊 دیروز | 20:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11017 آره...به هم میرسن ..این افتادتودلم ممنونم مهربونم ان شاءالله به خواسته دلت برسی و به صلاحت باشه♥️التماس دعا الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11017 نمیدونم واقعن حس ششم دارم یا نه ولی وقتی شوهرم چیزی پنهون میکنه حس میکنم وقتی آشپزی میکنم یا یکاری ک ... ان شاءالله واسه منم درست باشه♥️ممنونم ان شاءالله به خواسته دلت برسی و به صلاحت باشه♥️به سلامتی کوجولوتو بغل بگیریالتماااس دعا الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11017 فقط آره افتاد به دلم ممنونم♥️ان شاءالله به خواسته دلت برسی و به صلاحت باشهالتماس دعا الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
رهگذرm عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2124 ممنونم مهربونم ان شاءالله به خواسته دلت برسی و به صلاحت باشه♥️التماس دعا مرسی همچنین عزیزم🌹 تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
رها۱۱۱۱ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2305 شاید تو نداشتی و اون تورو دیدهحس میکنم متولد بهمن ماه باشه اول اسمش هم ا داشته باشه حست درباره من میگی
sar_aaaa عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 463 حست درباره من میگی ۲۱سالته؟مجردی دوسداری بری سرکار یا دنبال کاری بین فامیلیت حروف س هستدرست گفتم یا ن؟
رها۱۱۱۱ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2305 ۲۱سالته؟مجردی دوسداری بری سرکار یا دنبال کاری بین فامیلیت حروف س هستدرست گفتم یا ن؟ اولیو آخری اشتباه بود ولی اون دوتاشدرست بودبنظرت ممکنه با کراشم ارتباط بگیرم ؟
sar_aaaa عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 463 اولیو آخری اشتباه بود ولی اون دوتاشدرست بودبنظرت ممکنه با کراشم ارتباط بگیرم ؟ بازم خوبه😶اره تو نزدیکش نشو زیاد صبر کن کم کم خودش میاد سمتت
رها۱۱۱۱ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2305 بازم خوبه😶اره تو نزدیکش نشو زیاد صبر کن کم کم خودش میاد سمتت ممنونم 🥲♥️
مامان۳قلوها عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 9749 وقتی اره اومد چی به دلت افتاد....فقط اره اومد یا یه چیز دیگه هم به دلت افتاد همراهش♥️ واقعیش بخام بگم تو ذهنم اومد اره دوستت داره واقعنینمیدونم تو ذهنت این بود یا چیز دیگه