2777
2789
عنوان

حالم داغونه ادما خیلی نامردن خیلی خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 83 پست
من دیدم تو اطرافیان تو این شرایطموندنو پیر شدن

میدونم ده سال دیگه همینو میگم با این زنه چند ساله هست ولی با یکی دو نفر دیگه هم بوده فکر کنم این یکی بهش زیادی خوش گذشته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من مردهایی که سعی در پنهون کردن خیانت دارن زن و زندگیشون رو نمیخوان از دست بدن..

من دیدم از اشناهای نزدیک که جلو چشم زنش خیانت میکنه اما زنش به دلایلی نمیتونه کاری بکنه(حامی نداره.پشتوانه نداره.پول نداره.و..

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
از این ظاهر مذهبی هاست ؟؟

ظاهر معمولی ولی نماز و روزه میخونه همیشه از نماز و قران میگه اگه به چشمم نمیدیم میگفتم من اشتباه میکنم اخه چطور میتونه ی ادم این طوری باشه 

ظاهر معمولی ولی نماز و روزه میخونه همیشه از نماز و قران میگه اگه به چشمم نمیدیم میگفتم من اشتباه میک ...

نماز و روزه بخوره تو سرش 

انقدر از این آدما بدم میاد 

بابا آدم باش 

آدم بودن ب اینا نیست 

ساده نباشید فکر کنی نماز خونا خیلی خوبن 

بخدا اینقدر خیانت زیاد شدهههه ک آدم نمیتونه ب کسی اعتماد کنه،نمیدونم چرا ازدواج میکنن اصلاااااا

همش یا بخاطر پوله یا تنوع طلبی

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

چطور فهمیدی ؟؟زنه اشناست

نه اشنا نیست اولین بار رو صفحه گوشیش پیام دیدم کی میری بیرون زنگ بزنم عکسای زنه دیدم خودش ی باز گفت زنی که موهاش بیرون عکس بفرسته ج ن د ه است بعد با خودمون گفت پس اون زنه واست عکس فرستاده هم همینه

زن رو پیدا کن اول برو بگو ببین بی همه چیز من باردارم اه این بچه معصوم زندگیتو میپاچه .اگه یزره خدا حالیت هست بکش بیرون.دوم هم به شوهرت بگو اگه زن رو ول نکنی آبروریزی میکنم و میزارم میرم سفت و محکم باش به خودتم فشار نیار خدالعنتشون کنه الهی

نماز و روزه بخوره تو سرش انقدر از این آدما بدم میاد بابا آدم باش آدم بودن ب اینا نیست ساده نباشید فک ...

منم میگم انسانیت ربطی به هیچی نداره یکی کلا نامرده یکی هیچ وقت نمیتونه نامرد باشه

2810