2777
2789
عنوان

الان دیگ مهتابی نمیزنن تو خونه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 48 پست
بعد ده سال چرا زنگ زده!؟ از همون ده سال پیش زندان بوده؟؟ چجوری شماره ات حفظه

نه بابا اونکه حالا سر یه داستانی شمارمو گیر آورد حالا الان میگم با این خط که بهم از زندان زنگ زده واسم دردسر نشه کاش جواب نمیدادم من اصلا شماره ناشناس ج نمیدم نمیدونم چیشد

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها از زندان یه پسره ۱۰ سال پیش باهاش رفیق بودم الان بهم با یه خط ناشناس که تو زندان بهشون میفروش ...

نه هیچی نمیشه.

پارسال یه زندانی سیاسی از آشناهام بود به منم زنگ زد از سلولش حتی تصویری.شاکی هم شدم ازش ولی هیچی نشد. 

نه بابا اونکه حالا سر یه داستانی شمارمو گیر آورد حالا الان میگم با این خط که بهم از زندان زنگ زده وا ...

نه از اون لحاظ نمیشه ولی از این جنبه که پسره زندانه و بعد ده سال بهت زنگ زده یمقدار قضیه رو دارک میکنه 👨🏻‍🦯

اصلااااا غمت نباشهدرسته هر کی هر کیه مملکتولی نه تا این حد عزیزم

ترخدا خواهر بخدا خیلی پسر بیشرفیه میترسم با یه جواب دادن واسم دردسر نشه یعنی مطمعن باشم ترخدا یه دلیل منطقی واسم بیار

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

معمولا ما مهتابی شب روشن میکنیم نه روز و نور و پنجره

این خونمون داره اصلا یبارم روشن نکردیم تو این چند ساله

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بچه ها از زندان یه پسره ۱۰ سال پیش باهاش رفیق بودم الان بهم با یه خط ناشناس که تو زندان بهشون میفروش ...

عزیزم سوالت اگر مرتبط بود ایرادی نداشت 

ولی سوالت موضوعت کلاااا بی ربط بود بهتررررر بود تاپیک میزدی سوالتو مطرح میکردی سوال و جواب شما با من قاطی پاتی شد 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
نه از اون لحاظ نمیشه ولی از این جنبه که پسره زندانه و بعد ده سال بهت زنگ زده یمقدار قضیه رو دارک میک ...

من احمق ۲ سال پیش ورداشتم به شمارش زنگ زدم از سر کنجکاوی شمارشو حفظ بودم کلا یه مدتی خاموش بود بعد دیدم یه زنه برداشت مادرش بود منو شناخت و زد زیر گریه گفت پسرم از اونموقع تا حالا به جرم قتل زندانه بعد برداشت شمارمو داد بهش اونم از خط زندان بهم زنگ میرد بعد منم دیگه بلاکش کردم ازش ترسیدم حالا بعد دو سال زنگ زده با خط ناشناس میگه چقدر بی معرفت و نامردی که بلاکم کردی منم میترسم برام داستان نشه یهو جوابشو دادم آخه خط دزدیه

عزیزم سوالت اگر مرتبط بود ایرادی نداشت ولی سوالت موضوعت کلاااا بی ربط بود بهتررررر بود تاپیک میزدی س ...

ترخدا ببخش نخواستم تاپیک بزنم شرمنده

ن سیم‌کارت عوض کن

سیم کارت و چرا عوض کنم؟

وا چه درد سری

شماره ای که از زندان زنگ زده خط دزدیه میگم جوابشو دادم واسم بعدا دردسر نشه یوقت؟؟

دیگه کلا نتونه باهات تماس بگیره

آهان

الان یعنی نگران این موضوع نباشم جوابشو دادم واسم دردسر نشه یوقت آخه خطی که اونجا زنگ زده خط دزدیه

2810