2777
2789
اگه بدونی من چقدر مقاومت کردم آنقدر اومد باهام صحبت کرد این و اون رو واسطه کرد و... تا قبول کردممن ...

چقدر خوب عزیزم میگن خدا اگه چیزی رو بگیره یه چیز دیگه جاش میده همینه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
برای خودت خوشحالم اما دلم عمیقا برای مادرت به درد اومد

راستش اون خودش این زندگی رو انتخاب کرد البته اونم الان برای خودش زندگی خوبی داره و زیاد به بابام اهمیت نمیده خداروشکر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم زياد خودتو به دوست پسرت دلبسته نكن مگر در صورتى كه قصدش ازدواجه كه اونم بايد بياد خواستگارى

خوشبختانه آدم وابسته ای نیستم البته بودم با روانشناس حلش کردم 

خودم در حال حاضر قصد و شرایط ازدواج ندارم اونم آدمیه ک رابطه های زیادی رو گذرونده و الان قصد ازدواج داره البته بخاطر سنش هم هست 

خوشبختانه آدم وابسته ای نیستم البته بودم با روانشناس حلش کردم خودم در حال حاضر قصد و شرایط ازدواج ند ...

ان شاءالله عاقبت بخير باشى

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅