2777
2789
عنوان

دارم جدا می شم ولی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی تونم دیگه.تایپیک هام هست همه ش جنگ و دعوا داریم.

دندون پوسیده رو بکن بندازش دور پس اولش سخته ولی خب بعد هر دو به آرامش میرسین 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
ولی نه ینفر همیجا نوشت جاریم خیلی جنگید ،و درآخر جوری رفت که سایه اش هم پیدا نشد برای اون ریپلای کرد ...

نه من نبودم.این همه قلبم شکسته کاش مثل همون جاریه بیخیال می شدم 😭

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

دندون پوسیده رو بکن بندازش دور پس اولش سخته ولی خب بعد هر دو به آرامش میرسین

واقعا خسته شدم همه ش تو کلانتری و دعوا مرافعه.دیگه توانش و ندارم.دلم آرامش می خواد.دوستش دارم هنوز ولی وقتی سازگار نیست و اذیت می کنه چی کار کنم 😔

چی بگم . .... پس عاقلانه تصمیم بگیر . بچه‌داری.

نه بچه نداریم.دیگه کل زندگی تو کلانتری و جنگ بودیم همیشه.فکر کن بچه بدبخت هم داشتیم وای 😂

سلام خانم 

تمام تاپیک هات رو خوندم، از مهر ۹۸ که عقد بودی، خرداد ۹۹ که تو خونه خودت بودی و هنوز باکره بودی. دختر خوب، خودت گفتی انتخاب اشتباه، تموم ش کن، با قاطعیت تموم ش کن، خوشحال شدم که گفتی الان پیش خانواده ت هستی. همسر خوب، بعد از چندین سال زندگی و بچه دار شدن از همه کس بهت نزدیک تر میشه، یجورایی یکی میشی، ولی شما این تجربه رو نداشتی، پس الان پیش عزیزترین افراد زندگی ت هستی، مطمئن باش که هواتو دارن و خواهند داشت. این روزای سخت تموم میشه، باید تموم بشه، مطمئن باش روزای خیلی شادی رو تجربه خواهی کرد. فقط ای کاش خیلی زودتر از اینها تمومش کردی بودی.

چرا عزیزم؟. بچه هات چن سالشونه؟

دوتا دخترم ۱۳ و ۷ ساله و پسرم ۸سال و نیم 

خیانت کرد و دیگه نشد تحمل کنم و خودشم پشیمون نبود و به هیچی اهمیت نمیداد الان که خونه پدرمم فهمیدم عمدا بدرفتاری می کرده که خودم برم

سلام خانم تمام تاپیک هات رو خوندم، از مهر ۹۸ که عقد بودی، خرداد ۹۹ که تو خونه خودت بودی و هنوز باکره ...

سلام عزیزم و ممنونم بابت وقتی که گذاشتی 

با خوندن پیامت گریه م گرفت و همه اون روزا از جلو چشمم گذشت..امیدوارم بتونم از پسش بربیام…

2810