2777
2789

الانم نمیددنه چی کار کنه منم ب هیچ جام نیس 

حقشونه 

قضیه اینه که من چند روز پیش غذا میپختم حین کار بودم تو اشپز خونه ، خب مسلما کمی ریخت و پاش شده بود  

مامانم از بیرون اومد خونه داد و بیداد کرد ک چرا به هم ریختی چرا در کابینتا بازه ... اولم شروع کرد ب فحش دادن گفت بهم بیشرف 

بهش میگم دارم کار میکنم هنوز کارم تموم نشده آخرش جمع و جور میکنم نرسیده چرا گند میزنی به اعصاب آدم 

البته منم جوابشو دادم اون موقع وگرنه سکته میکردم 

و گفتم هیچ وقت دیگه براتون چیزی نمیپزم 

یک بار دیگه روز قبلش هم همین اتفاق افتاد اون موقع بابامم علیه من شورونده بود با اونم ی دعوا درست کرد برام 

All is one 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاشو برو کمک کن گناه داره 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم ترجیح میدم بمیرم اما دخترام سمت اشپزخونه نرن بمب اتم میفته....

دختر من چند روز پیش، گاز پاک کرده، ۸ سالشه.

جالب الان تا یه ذره کثیف میشه، من دعوا میکنه.

با خودم گفتم ببین، اینجوری قدر آدم و کاراشو میفهمن

عزیزم کاش پدر مادر بزنن تو دهن آدم

فحش بدن

ولی غریبه اینکارو نکنه

من از دست پدرم  ازدواج کردم که مثلا راحت بشم 

بخاطر اخلاقای تندی که داشت

پشیمون شدم

ایکاش هم خون خودت بدی کنن ولی غریبه توهین نکنه به آدم تندی نکنه

الان میگم کاش ازدواج نکرده بودم اون شرایط سخت و تحمل میکردم دلم نمیسوخت حداقل میگفتم هم خون خودم هستن

نه اینایی که غریبه هستن بیشتر سوزش داره

حتما سن کمی داری

به دل نگیر 

شاید مشکلاتی دارن که نتونستن خودشونو کنترل کنن یهو سر شما خالی کردن

نمیگم کار درستیه

ولی هر چی باشه خانوادت هستن گلم به دل نگیر

عزیزم کاش پدر مادر بزنن تو دهن آدمفحش بدنولی غریبه اینکارو نکنهمن از دست پدرم ازدواج کردم که مثلا ر ...

اصلا مامان و بابای بدی نیستن 

خدایی ما هم اذیتشون میکنیم ناخواسته 

الانم همه چی ارومه فعلا

All is one 
نشستم همش میاد سوال میپرسه 😂

گناه داره من گریه ام گرفت بدو برو پیشش دوتایی با عشق بپزید پدر و دختری. اون موقع مامانت هم حسودی اش میشه هر دو رو بیرون می‌کنه خودش می‌پزه.

دختر من چند روز پیش، گاز پاک کرده، ۸ سالشه.جالب الان تا یه ذره کثیف میشه، من دعوا میکنه.با خودم گفتم ...

ولله دخترامن 14سالشونه  .... باید برم پشت سرشون راه برم تمیزکنم دوقلوین

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2810