2777
2789

هر کدوم از دعاهاش پر از عشقه واقعا زیباست 

ترجمه دعای هفتم رو براتون میذارم اگه حالتون عوض شد یه صلواتم واسه حاجت من بفرستید‌.

ای آنکه گرهِ کار‌های فرو بسته به سر انگشت تو گشوده می‌شود، و‌ای آن که سختیِ دشواری‌ها با تو آسان می‌گردد، و‌ای آن که راه گریز به سوی رهایی و آسودگی را از تو باید خواست. سختی‌ها به قدرت تو به نرمی گرایند و به لطف تو اسباب کار‌ها فراهم آیند. فرمانِ الاهی به نیروی تو به انجام رسد، و چیزها، به اراده‌ی تو موجود شوند. و خواستِ تو را، بی آن که بگویی، فرمان برند، و از آنچه خواستِ تو نیست، بی آن که بگویی، رو بگردانند. تویی آن که در کار‌های مهم بخوانندش، و در ناگواری‌ها بدو پناه برند. هیچ بلایی از ما برنگردد مگر تو آن بلا را بگردانی، و هیچ اندوهی بر طرف نشود مگر تو آن را از دل برانی.‌ای پروردگار من، اینک بلایی بر سرم فرود آمده که سنگینی‌اش مرا به زانو درآورده است، و به دردی گرفتار آمده‌ام که با آن مدارا نتوانم کرد. این همه را تو به نیروی خویش بر من وارد آورده‌ای و به سوی من روان کرده‌ای. آنچه تو بر من وارد آورده‌ای، هیچ کس باز نَبَرد، و آنچه تو به سوی من روان کرده‌ای، هیچ کس برنگرداند. دری را که تو بسته باشی. کَس نگشاید، و دری را که تو گشوده باشی، کَس نتواند بست. آن کار را که تو دشوار کنی، هیچ کس آسان نکند، و آن کس را که تو خوار گردانی، کسی مدد نرساند. پس بر محمد و خاندانش درود فرست.‌ای پروردگار من، به احسانِ خویش دَرِ آسایش به روی من بگشا، و به نیروی خود، سختیِ اندوهم را درهم شکن، و در آنچه زبان شکایت بدان گشوده‌ام، به نیکی بنگر، و مرا در آنچه از تو خواسته‌ام، شیرینیِ استجابت بچشان، و از پیشِ خود، رحمت و گشایشی دلخواه به من ده، و راه بیرون شدن از این گرفتاری را پیش پایم نِه؛ و مرا به سبب گرفتاری، از انجام دادنِ واجبات و پیروی آیین خود بازمدار.‌ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

زرتشت هم نوشته هاش واقعا محشرن نسبت ب زمان خودش خیلی خفنن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خود قرآن که کتاب مقدس ماست و کلام الله و معجزه‌ای که بر پایه آن دینمان استوار شده،  می‌دانیم‌اش؛ برای خیلی مثلا متدینین جامعه نهایت جزو اسباب و آلات برگزاری مراسم ترحیمه و توان روانخوانی از روش رو ندارند؛ چه توقع به پرداختن به نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه و... دارید!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
زرتشت هم نوشته هاش واقعا محشرن نسبت ب زمان خودش خیلی خفنن

کجا دست نوشته‌ای از زردشت دیده‌اید؟

فرازی از اون سخنان والایی که بهش اشاره دارید و  شما رو مسحور خودش کرده با ما هم در میان بگذارید، مستفیض بشیم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
کجا دست نوشته‌ای از زردشت دیده‌اید؟فرازی از اون سخنان والایی که بهش اشاره دارید و شما رو مسحور خودش ...

یک‌ نمونه اش این هست ک خیلی جذبم کرد😍😍ادبیاتش و محتواش واقعا زیبا و روشن فکرانه اس البته من معتقد ب دین زرتشتی نیستم 

فرزندان شما به حقيقت فرزندان شما نيستند؛ آنها دختران و پسران زندگی اند در سودای خويش...

آنها از كوچه وجود شما گذر میكنند، اما از شما نيستند، اگرچه با شمايند، به شما تعلق ندارند...

عشق خود را بر آنها نثار كنيد، اما انديشه هايتان را برای خود نگه داريد؛ زيرا آنها را نيز برای خود انديشه ای ديگر است.

جسم آنها را در خانهٔ خود مسكن دهيد اما روح آنان را آزاد گذاريد

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یک‌ نمونه اش این هست ک خیلی جذبم کرد😍😍ادبیاتش و محتواش واقعا زیبا و روشن فکرانه اس البته من معتقد ...

چه جالب واقعا .

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
یک‌ نمونه اش این هست ک خیلی جذبم کرد😍😍ادبیاتش و محتواش واقعا زیبا و روشن فکرانه اس البته من معتقد ...

منبعش؟ 

اطلاعات تاریخی من این بود که هیچ دست‌نوشته‌ای از فردی به نام زردشت، در دست نیست.

ضمنا با توجه به تاریخی که بنا به فرض اصالت تاریخی داشتنش؛ تصور می‌شه زندگی می‌کرده اینکه گفته‌هایی به زبان سلیس فارسی امروزی از ایشون در دست باشه قاعدتاً دور از انتظاره! 

منبعش؟ اطلاعات تاریخی من این بود که هیچ دست‌نوشته‌ای از فردی به نام زردشت، در دست نیست.ضمنا با توجه ...

شما کی هستید ک انقدر با اعتماد ب نفس میگید اطلاعات تاریخی من؟

چرا دنبال زیر بغل مار هستید جنابعالی؟ الان من خوشم‌ اومد از ی متنی از دین زرتشت گذاشتم

ب شما باید جواب پس بدم؟ شما کی باشی چیکاره ای سر پیازی ته پیازی؟؟؟

جاهل!

چه جالب واقعا .

ب مزاج بعضیا خوش نیومد فشاری شدن ظاهرا !!!!!!!!

ب دین ۲۵۰۰ ساله هم حسد میورزن و عقده دارن افسوس از این قوم بیمار