2777
2789
عنوان

مهمون دارم غذا چی درست کنم پیشنهاد بدین تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 71 پست
من اکثرا یا خورشتامو از قبل ژله رو شب قبل میذارم و میومم میشورم میذارم یخچال فرداش دیزاین میکنم یا ا ...

خورشت مثلا مرغ یا قرمه سبزی شب قبل بد نمیشه؟؟طعمو رنگش 

وای خدا خیرت بده ایده شستن میوه از شب قبل خیلی خوب بود 

سالادم میتونم ریز کنم البته کاهوها پژمرده و رنگش تیره نمیشه؟

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بچه ها شما چجوری چند مدل غذا و دسر درست میکنین بعد همه چیزم مرتب خونه تمیز خودتونم خوشگلو آماده پذیر ...

خونه رو روز قبل باید برق انداخت و صبح روز مهمونی فقط گردگیری کرد 

غذاهم بستگی داره چی باشه مثلا اگر خورشته که از شب قبل میشه گذاشت اروم اروم بپزه هم خوشمزه تر میشه و جا میوفته هم زود میپزه  اگرم چیزیه که ممکنه خراب بشه از صبح زود ادم باید بزاره رو گاز  یسری سالادا مثل سالاد ماکارنی و دسر هم هرچی زودتر درست کنی بیشتر جا میوفته تو یخچال میشه از روز قبل درست کرد

من از دو سه ساعت قبل اینکه مهمون بیاد هیچکاری ندارم 

فقط برنجو میزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونممم عزیزممم واقعا لطف کردییی😍😃❤️❤️

جیگرتو

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
خورشت مثلا مرغ یا قرمه سبزی شب قبل بد نمیشه؟؟طعمو رنگش وای خدا خیرت بده ایده شستن میوه از شب قبل خیل ...

سلفون بکش 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
خورشت مثلا مرغ یا قرمه سبزی شب قبل بد نمیشه؟؟طعمو رنگش وای خدا خیرت بده ایده شستن میوه از شب قبل خیل ...

قرمه سبزی که عالی میشه نرم نرم میپزه 

مرغ بنظرم باید همون روز درست کرد ولی نه که ادم بزاره وقتی مهمون میاد مثلا از صبح یا ظهر میشه پخت و گذاشت تو فر تا گرم باشه و خوشرنگ بشه

از اول مدلمون این شکلی بودهدستمون فرزه.بعد ک اومدم خونه خودم.تمیز کاری خونه ، و ژله و سالادو بعضی چی ...

فک کنم وجود دوتا بچه کوچیک تو فرز نبودن من بی تاثیر نیست🥲 

میز که نمیتونم بچینم داغون میکنن همه چیو شکلاتم میارم واسه مهمونا میگم تروخدا قایم کنین وگرنه پسرم بزور ازشون میگیره🤭

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مرغ فقط باید تازه باشه ولی قرمه و فسنجون نه اتفاقا خوشمزه تر میشه فقط لیمو رو میذارم همون فرداش ميندازم یه ساعت روشنش میکنم هم جا میوفته کامل هم لیمو تلخش نمیکنه

سالاد رو هم من درست نمیکنم میرسم رنگش برگرده فقط میشورم میذارم کنار فرداش فقط خورد میکنم 

سالاداتو از صبح اماده کن یا از شب قبل .میوه و اینام اماده س ک . فقط غذای اصلی موند دیگه چجور دیر اما ...

مثلا من میرم خونه دوستم زرشک پلو با مرغ،قرمه سبزی،ته چین مرغ با کشکه بادمجون میزاره سالاداش تزئین حرفه ای ژله معرکه خونه دسته گل خودش انگار داره میره عروسی اینقد مرتبه من همش وقت کم میارم هممممممش

بچه ها من دو ساله متاهلم تا حالا مهمون خونم نیومده  همه چیز هم  بلدما 

اما انقدر الکی استرس دارما . میگم ی روز مهمون بیاد چجور پذیرایی کنم هول نشم😅

خونه رو روز قبل باید برق انداخت و صبح روز مهمونی فقط گردگیری کرد غذاهم بستگی داره چی باشه مثلا اگر خ ...

واقعا آفرین بهت

خونه رو روز قبل باید برق انداخت و صبح روز مهمونی فقط گردگیری کرد غذاهم بستگی داره چی باشه مثلا اگر خ ...

دقیقا منم تمیز کاری‌ام مثل جاروهای اساسی و طی و دستمال کشیدم روز قبله اون روز فقط ی جارو الکی و طی تن تن میزنم ک اگ در طول روز غذا ریخته باشه جمع شه 

مرغ فقط باید تازه باشه ولی قرمه و فسنجون نه اتفاقا خوشمزه تر میشه فقط لیمو رو میذارم همون فرداش ميند ...

وای خدا خیرت بده همین دوتا حرکت شستشو میوه و وسایل سالاد کلی بهم انگیزه داد بخدا با دوتا بچه کوچیک وشاغل بودن اصلا مغزم قفله 

2810