2777
2789
عنوان

چیکار کنم حال شوهرمو بگیرم آیا طلاق بگیرم یا کاری دیگه کنم قهر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 52 پست
میدونی چیه چند سری بهش گفتم ولی مثلا نمیدونه اینو میگه من ناراحت میشم میگه من دارم از خوبی های تو می ...

بگو از این به بعد خوبیامو بدون مقایسه کردن با دیگران و ذکر مثال بهم بگو 

به خدا خیلی عاشقمه از گل نازکتر بهم نمیگه ولی وقتی حرف اون دختره میشه روانم بهم میریزه

عزیز دلم اینا طبیعین‌ شوهرت مقایست‌ نمیکنه که اگه دوستان نداشت باب میلش‌ نبودی که الان زن و شوهر نبودید 

بعدشم شما باید قبل از ازدواج حرف اینارو زده باشید و شخصیت خودتونو رو کنید برا هم و چه رفتاری رو پسند میکنید درسته ؟ دیگه لزومی نداره حرف از اون آدم بزنه حرفیم میزنن‌ دلیل بر اینکه فکر می‌کنه نیست فقط میخواد تو فرق داشته باشی قوربونت برم اون آدم سمی بوده براش نمی‌خواد تو اینجوری باشی همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا خب نمیخام از اون دختره چیزی بشنوم چه خوب چه بد

خب همین اشکالته.خیلی بزرگش کردی.یکبار در ارامش براش بگو که دوست نداری و لزومی نداره ازش مثال بزنه ولی قهر و بزرگنمایی نکن.چون واقعا مسئله مهمی نیست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
چرا گفت همون موقع با اون ازدواج کرده بودم اگه بی حیای میپسندیدم؟؟ غلط کرد گفت. از دیشب صدبار گفته به ...

خب عزیزم چون ناموسشی دوست نداره نگاه مردای دیگه روت باشه چون بی غیرت نیست 

اون خانمو اگه مثال زده برات یعنی اگه میخواستم یه آدم بی بندوبار میگرفتم شما فرض کن اصلا با اون دخترم دوست نبود مثال میزد یه خانمی رو بازم شما جبهه میگرفتید 

الکی باهاش قهر نکن معلومه از ته قلبش شمارو دوست داره و براش مهم هستی عزیزه دلم 😘😘😘

خب من نمیخام هیچی درباره اون دختره بشنوم اخه. پیش خودش نمیگه وقتی به من میگه من اگر میخاستم با بی حی ...

مطمئنا متوجه این جنبه اش نبوده که اون حرف رو زده. چون مشخصه هدفش چیه.

شما هم این خواسته ات رو بهش بگو که نمیخواهی از اون دختر و خوانواده اش کلا چیزی بشنوی. ایشون خودش حواسش رو جمع میکنه و رعایت میکنه.