2777
2789

شوهرم قبلا ی بار نامزد کرده دختره اصلا در حد من نبوده اینو بگم که هم خودش هم خانوادش همیشه اینو بهم میگن. شوهرم سر اینکه اونا خانواده بی بندو باری بودن ازش جدا میشه دوست بودن و عقد هم نبودن. حالا شوهرم گاهی مثلا پیش میاد از بدی های اونا میگه مثلا شاید ۶ ماه یکبار و وقتی از بدی اونا میگه میفهمم چقد ازشون بدش میاد. حالا دیشب من موهام از پشت بیرون بود بهم گفت من اول ازدواجم باهات طی کردم عشقم که این مدل تیپ زدنو دوست ندارم من اگر از آدم بی حیا خوشم میومد قبل اینکه تورو ببینم با همون دختره ازدواج کرده بودم دیگه پس خودت میدونی من چقد این مساله از اول برام مهم بوده و یکی از دلایل اینکه عاشق توام خانواده دار بودن و خانومی توعه. حالا من قهرم باهاش که چرا اصلا اسم دختره رو اورده. شدیدا هم قهرم از دیشب‌ چیکار کنم به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

حتما طلاق بگیر😐😐😐

واقعا چرا همچین موضوعی به ذهنت رسید؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
طلاق 😵‍💫 ن یکی دو روز قهر باش نازت کشید آشتی کن و بگو دوست نداری دیگه در مورد اون صحبت کنه

کافیه براش آخه؟ آخه غلط کرده اسم اونو آورده‌. میدونم میمیرع براما دیشبم با عشق داشت میگفت که مثلا این کارو نکن که بیشتر عاشقت شم و میدونم قصد دیگه نداشت

چیزی بدی نگفتهبعدشم از اون تعریف نکرده که حساس شدی

چرا گفت همون موقع با اون ازدواج کرده بودم اگه بی حیای میپسندیدم؟؟ غلط کرد گفت. از دیشب صدبار گفته به قران منظورمو بد فهمیدی من ی تار موی تورو با دنیا نمیدم

2810