2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهر تو خونه مادرشوهر

157 بازدید | 12 پست

من چند بار تو تاپیکام گفتم شوهر فقط تو خونه میگ وزه 

فقط صدا داشته باش من اصلا دعواش نمیکنم 

ولی بوی بسیار بدی تو‌خونمون میپیچه خیلی آت آشغال میخوره ب خاطر اون 

اومدیم خونه مادرشوهرم نمیدونم چی شد منو عصبانی کرد منم گفتم از دستت دیگ خستم همش تو خونه می گو زی 

دیگ از بو کشیدن خسته شدم از اسپری زدن خسته شدم 

مادرشوهرم برگشته میگ من الان چیکار کنم ک و نشو بدوزم ک نگ و زه 

گفتم وااا تربیت بده بهش بگو‌نکن کار خوبی نیس برگشته میگ خودت بگو نکن 

منم گفتم چند سال میگم ولی دیگ ب  ته خط رسونده منو 

گفتم ی بار دیگ بگوزی تو خونه زنگ میزنم مامان و بابام 

شوهرم برگشته میگ ب هیچکس گوه خ وریش نیومده ربطی نداره من چیکار میکنم تو خونم 

بعد از خیلی جرو بحث 

سفره باز شد ک غذا بخوریم 

گفتم این تیک کوبیده سوخته شوهرم برگشته میگ هر 

گ و هی هس بخورش 

انقد ناراحت شدم از حرصم ندونستم چجوری غذارو خوردم 

مرد بیشع ور بی تربیت بی فرهنگ از خدا میخوام از ته دلت ب خاطر همین کارات  توهینات زمین گیر بشی 

😐😐

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

شما اصلا نباید جلوی مادرش این مسئله رو مطرح میکردی بالاخره یه حرمتی باید باشه یا نه

مامانشم که چقدر بیشخصیت و بیشعور

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
یه کمی احترام به هم بزارید بد نیست👀

مگ من چ بی اخترامی کردم فقط ته خط رسیدم ب مامانش گفتم خونرو بوی بد برده 

از دهنش هرچی دراومد بهم گفتن 

حتی ب خانوادمم توهین کردن بازم هیچی نگفتم 

از بیشخصیتی و بیشعوری مادر و پسر برگام ریخته😐😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
حالا اصل کار همسرت از بیخ غلطه و حق داریولی دیگه توی جمع حتی اگر طرف مادرشوهرت باشه احترام همو حفظ ک ...

ببین خانم من بی احترامی نکردم پسرش پیش مامانش چند بار هس میگ وزه مامانش میخنده خودم از حرصم ب مامانش گفتم ک بفهمه تربیت نداده 

من هیچ کار اشتیاهی نکردم 

ببین خانم من بی احترامی نکردم پسرش پیش مامانش چند بار هس میگ وزه مامانش میخنده خودم از حرصم ب مامانش ...

عزیزم مگه نیومدی اینجا با ما حرف بزنی و نظر بگیری؟

پس ناراحت نشو

اکثرمون هم داریم بهت میگیم خونه ی مادرشوهر جای این حرفا نیست

تو هزاربارم بگی،از نظر مادرش پسرش بهترین پسر دنیاست و تو تا صبح بگو تربیتش نکردی،هرگززز نمیپذیره

شما با این کارت در واقع فضارو باز کردی که همسرت عملا تو جمع بهت بی احترامی کنه و تورو ببره زیر سوال و تو هم از حرصت هیچی نتونستی بگی و سکوت کردی و بازم یه زخم دیگه در واقع به روحت زدن

خدا بهت توانایی مقابله با اون مادر و پسر رو بده

زندگیت اروم باشه دوستم❤️