2777
2789
تعریف کرده براتون؟

بیین یه سری چیزارو تعریف کرد 

گفت اصن یه چیزایی رو نمیتونم بگمم بگمم تو عقلتون نمیگنجه تو عقل هیچ انسانی فقط خودم میدونم 

میگفت وقتی مردم یه آقایی اومد پیشوازم که من نمیشناختم بعد کع زنده شده بود تحقیق کرده بود تو روستاشون فهمیده بود جدش بودع

بعد میگفت من ایست قلیی که کرده بودم صحبتای دکترم با استادش که تو خونش بود استادشو میشنیدم که حتی تلفن هم خانومش داده به استاده این تو خونه استاده رو میدیده بعد که بهوش اومده تعریف کرده دکترش پراش ریخته بوده میگفت اره 

یه عالمه اتفاق داسش تو چند ثانیه افتاده اونجا اصن زمان و مکان معنا نداره

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیتونم باور کنم از کجا معلوم داستان تعریف نمیکنه ولی آره دیدم برام تعریف کردن یکی بود به همه محبت میکرد میگفت بعضیا سو برداشت میکنن ولی من از چند طبقه افتادم رفتم اون دنیا و اونجا یه نور سبز رد شد گفت تو هنوز پیمونه عمرت پر نشده برگرد و برگشتم ولی من باور نمیکنم تا خودم نبینم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

تصادف کرده بود و‌میگف بلافاصله خودشو بالاسر جسمش دیده و حتی با جسمش سوار امبولانس شده ک‌بردنش بیمارستان ،.ینی روح‌از بدن‌کاامل جدا شده بوده ولی هرجا جسمشو‌میبردن روحشم باهاشون میرفت

اینجا‌نمیگنجه‌همرو‌بخوام‌تعریف کنم،.ولی‌اگه‌علاقه مند هستی‌ب ای چیزا برنامه زندگی‌پس‌از زندگی‌رو‌حتما ببین چون‌همشون ی چیزو‌تعریف میکنن و‌تقریبا‌همه‌مثل‌همن

من نمیتونم باور کنم از کجا معلوم داستان تعریف نمیکنه ولی آره دیدم برام تعریف کردن یکی بود به همه محب ...

نه داستان تعریف نمیکنن اصلا یه دپارتمان جهانی واسه این موضوع هست کع کسایی که تجربه داشتن میرن تعریف میکنن که اونا تایید کنن که توهم نبوده باشه و واقعا باشه 

نه تنها مسلمون ها بلکه خیلی از مسیحی ها و دیگر ادیان این اتفاق واسشون افتاده و مصاحبه کردن همشون یه سری اتفاقات مشابه داشتن

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
نه داستان تعریف نمیکنن اصلا یه دپارتمان جهانی واسه این موضوع هست کع کسایی که تجربه داشتن میرن تعریف ...

بازم از کجا معلوم راست بگن مثلا الان منم میتونم برم یه داستان از خودم بسازم برم بگم باید بقیه باور کنن؟بعد مثلا مسیحیا میگن ما مسیحو دیدیم مسلمونا میگن فرضا امام حسینو دیدیم پس چرا با هم فرق داره هر کی از ذن و گمان خودش میگه مثل یه خواب که هر کی خواب خودش رو تعریف میکنه ولی اثبات اینکه راست باشه چیه؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بازم از کجا معلوم راست بگن مثلا الان منم میتونم برم یه داستان از خودم بسازم برم بگم باید بقیه باور ک ...

من که از داخل اون دپارتمان خبر ندارم اما حتما اونقدر پیزفته و نظریه ثابت شده ایی هست که براش دپارتمان زدن و قطعا اونقدر پیشرفته هستن که نشه دروغ گفت 

اونم که یکی امام و دیده یکی مسیح بر میگرده به دین طرف دیگه یهو مسلمون که مسیح و نمیبینه یا همه ک قرار نیس امامارو ببینن الان من معلمم فقط جدشو دیده بوده ک تازه نمیشناختش تحقیق کرده فهمیده کیه