2777
2789

شوهرم کنارم بود موهامو ناز میکرد و‌موارد دیگه داشتیم  حرف میزدیم  که بهش گفتم میدونم خود ار ضایی میکنی 

فقط همین رو گفتم دیدن فیلم هارو نگفتم..

یهو دستشو کشید گفت عه این چه حرفیه میزنی چرا اینو میگی اینجوری نیست ساکت باش همینا و منم گفتم پرو نشو ..یه پنج دقیقه ای چیزی نگفتیم اونم سکوت کرده بود پشتم بهش بود ندیدم صورتشو و حس کردم جا خورد یا تو فکر رفت و بعدش تلفنش ک‌بیرون بود زنگ خورد و رفت بیرون نشست ساکت شد و دیگه هیچی نگفت 

بنظرم نباید به روش میاوردی خب خجالت کشیده بنده خدا

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
بنظرم نباید به روش میاوردی خب خجالت کشیده بنده خدا

مهم نیست برام 

اون همه عمری در کنارش گذروندم منو متهم میکرد میگفت ادم درستکاری نیستم مقید نیستم خودش رو پیغمبر میدونست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد صریح گفتی بی مقدمه بی هیچی بعضیا عادت کردن دیگه ترک کردنش باکرامول کاتبینه.... ولی نمیدونی دلیلش چیه خودارضایی بیشتر ریشش درکودکیه دیگه همراه فرد میمونه بعضیام میتونن ترکش میکنن رابطتون مشکلی نداره؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چقد صریح گفتی بی مقدمه بی هیچی بعضیا عادت کردن دیگه ترک کردنش باکرامول کاتبینه.... ولی نمیدونی دلیلش ...

چرا داره الان ۱۵ روزه چون اینکارو کرده سمت من نیومده البته خودشم کلا سرد مزاجه

چرا داره الان ۱۵ روزه چون اینکارو کرده سمت من نیومده البته خودشم کلا سرد مزاجه

خوبخاطر همین سردمزاجه باید درست باهاش حرف بزنی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫