2777
2789
عنوان

شما جای من باشین با این شرایط طلاقتون رو میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 45 پست

عزیزم طلاق به همین راحتی نیست مشکلات بعدش خیلی زیاده 

اگر همسرت خوش اخلاقه اعتیاد و خصوصیات بد دیگه خودت میدونی نداره به این راحتی از طلاق حرف نزن وقتی حامی نداری شغل نداری پول کافی نداری تو شرایط الان جامعه واقعا طلاق راه درستی نیست 

عزیزم حد اقلش اینکه توی خونه یخودتی هر وقت خواستی میخوابی بیدار میشی اختیار دارت نهایت همسرته سربار نیستی سختی میکشیا ولی انقدر نیست که جدا بشی صبور باش این مادر شوهر نهایت ده سال دیگه باشه میمیره راحت میشی کم کم بچه دار میشی زندگیت جدا میشه برای جدایی عجله نکن من کسایی رو میشناسم با شرایط خیلی سخت تر از شما دارن زندگی میکنن تو نمیدونی بعد از طلاق چی در انتظارته صبور باش 

من اگر جای شما باشم خوب میخورم خوب میگردم پولهای همسرم رو خرج میکنم باشگاه میرم از زندگیم لذت میبرم همسرت هم وقتی عقل نداره انقدر خرج کنه تا ببخشید پاره بشه بهش فکر نکن یاد بگیر برای خودت زندگی کن با کسی درگیر نشو

نه وضعش خوب نیست زیاد اره بهش میگم نمیشه که مفت بیان بخورن برن

اینطور بگی فایده نداره باید دستش راخالی کنی مثلا بگو طلا داره گرون میشه بیا بجااینکه هفته یی یا ماهی۶تومن خرج کنی یکبار بریم مسافرت یا بگو یک سکه گرمی بخر بذار انجا دست خودت حالا یکبار بقیه خرج کنن بگو خب به بقیه پیشنهاد بده یکم خرج کنن امتحانشون کن بگو فقط بقیه راامتحان کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم

خداروشکرکه بچه نداری ازش.

من جات بودم جدامیشدم.پول اجاره خونه که داری بعدیه کارپیداکن بروسرکار...بخدا بهتراز زندگی کردن باهمچین آدماییه.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
عزیزم طلاق به همین راحتی نیست مشکلات بعدش خیلی زیاده اگر همسرت خوش اخلاقه اعتیاد و خصوصیات بد دیگه خ ...

چشم عزیزم بعضی وقتا زورم میاد اینا میان خونه مادرشون مفت میخورن یه قرون خرج نمیکنن جمع میکنن میدن طلا و زمین و خونه ما اینجوری باید زندگی کنیم بخدا تو این سه سال دریغ از یه تیکه طلا یا پس اندازی حرف هم میزنم میگه ناراحتی جداشو

اینطور بگی فایده نداره باید دستش راخالی کنی مثلا بگو طلا داره گرون میشه بیا بجااینکه هفته یی یا ماهی ...

چشم عزیزم اره همینو میگم بهش بخدا چند تا برادر داره دریغ از یه قرون خرج کردن برای مادرشون تازه از شوهرم پول هم میگیرن دائما و برنمیگردونن

چشم عزیزم بعضی وقتا زورم میاد اینا میان خونه مادرشون مفت میخورن یه قرون خرج نمیکنن جمع میکنن میدن طل ...

من یه جاری دارم با شرایط خیلی خیلی بدتر از شما داره زندگی میکنه پدر و مادر هم داره ولی جدا نشد برادرشوهرم دوستش نداره خانومش از نظر زیبایی قابل قبوله به دل شوهرش میگرده یعنی هر کاری تو بگی میکنه ولی به چشم شوهرش نمی یاد باور کن فولادینه برادرشوهرم پول نداره که بماند بدهکاره همه ی جهیزیه اش رو فروخته زندگیه داغون دارنا ولی خانومش داره زندگی میکنه به خدا بعد از طلاق خبری نیست من نمیگم با هر چیزی بساز ولی این چیزی که شما میگی در حد طلاق نیست میشه درستش کرد 

ببین زیبا بگرد لوند باش اشپز خوبی باش خوش زبون باش که همسرت باهات حال کنه بدون تو بهش خوش نگذره تا کم کم بیاد سمتت صبور باش عجله نکن درست میشه 

من یه جاری دارم با شرایط خیلی خیلی بدتر از شما داره زندگی میکنه پدر و مادر هم داره ولی جدا نشد برادر ...

چشم عزیزه دلم من زیاد به خودم نمیرسم تا حالا منو با تاپ و شلوارک ندیده همیشه موهام شلخته و شونه نزده و کلا اینجوری نبودم اینجوری شدم مجرد بودم یه جور دیگه می‌گشتم الان یه جور دیگه

چشم عزیزه دلم من زیاد به خودم نمیرسم تا حالا منو با تاپ و شلوارک ندیده همیشه موهام شلخته و شونه نزده ...

وای نه اینطوری نباش من با سه تا بچه هنوز لباس خواب میپوشم پسرم بزرگه ولی لختی میگردم موهام بلند همیشه دورم ریخته نزدیک چهل سالمه ناز دارم مرد فقط زن زیبا میخواد زیبا باش عاشقت میشه

چشم عزیزم اره همینو میگم بهش بخدا چند تا برادر داره دریغ از یه قرون خرج کردن برای مادرشون تازه از شو ...

شوهرت یک روزی سرش به سنگ میخوره میبینه همه به یکجا رسیدن و یک چیز دارن و شوهرت هیچی نداره 

بهش بگو چند سال دیگه وقتی مادرت فوت کرد خونه راخاستن تقسیم کنن آواره میشی فکر میکنی کسی محلت میذاره همین الان یک تیکه زمین بخر 

2810