2777
2789
عنوان

رفتن به زندان

16 بازدید | 1 پست

پدر من یک معتاد به شیشه و هروئین هستش،دوسال پیش با همسایه واحد بغلمون دعوا کرد بخاطراینکه میرفت پشت بوم مواد مصرف میکرد،بعداز اون دعوا اون همسایه رفت از پدر من و من شکایت کرد و با پول خرج کردن یه حکم ۷ماه ونیم زندانی و ۱۵۰ میلیون دیه برای هرکدوممون گرفت،درصورتی که من اصلا تو دعوا و درگیریشون نبودم و چون پول وکیل گرفتن نداشتم و اون طرفم پول خرج کرد با بردن شاهدای الکی این حکم رو برام گرفت،من ۲۵ سالمه و ۱۰ سال هستش تمامی خرج و مخارج زندگی خانواده گردنم هستش و پدرمم ۱۱ ساله بیکاره و معتاده

چند ماه پیش شاکی پدرم رو پیدا کرد و پدرم رفت زندانیش رو کشید و از طریق خواهرش دیش رو کامل پرداخت کرد،حالا نه تنها هیچ پولی برای خونه و خانواده خرج نمیکنه،بلکه توهم های شدید و بد داره و تهدید کرده که اگر منو بندازین کمپ،زنگ میزنه و من رو معرفی میکنه و میندازه زندان،اگر بیوفتم زندان خرج مادرم و خواهر۹سالم و برادرم رو کسی نیست بده،اجاره خونه هم رو اگر یکماه ندیم صاحبخونه بیرونمون میکنه،من واقعا نمیدونم باید چیکارکنم،خداشاهده حتی انگشت کوچیکمم به کسی که شکایت کرده نخورده،کلا یکبار دیدمش طرفو اونم تو دادگاه بوده،بعد درگیری به پدرم گفته بوده که از پسرتم شکایت میکنم میندازمش زندان تا عذاب بکشی،دیگه نمیدونه پدر من اصلا براش مهم نیست پسرشو زن و بچه هاش

شما بگید چیکارکنم،ببخشید خیلی طولانی شد متنم،سپاس فراوان برای وقتی که گذاشتین بابت خواندن این متن

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

خیلی متأسفم که این وضعیت سخت و پیچیده رو تجربه می‌کنید. شرایطی که توصیف کردید واقعاً دشوار و پر از چالش‌های عاطفی و مالی هست. چند نکته که ممکنه کمک‌کننده باشه:

1. **مشاوره حقوقی**: حتی اگر توانایی مالی برای گرفتن وکیل ندارید، ممکنه بتونید از خدمات مشاوره حقوقی رایگان یا کم‌هزینه استفاده کنید. برخی سازمان‌ها و نهادهای خیریه می‌تونن در این زمینه کمک کنن.

2. **حمایت اجتماعی**: سعی کنید از دوستان، خانواده یا گروه‌های حمایتی کمک بگیرید. صحبت کردن با کسانی که درک می‌کنن و می‌تونن حمایت عاطفی و عملی ارائه بدن، می‌تونه خیلی مفید باشه.

3. **مراکز ترک اعتیاد**: اگر امکانش هست، پدرتون رو به یک مرکز ترک اعتیاد ببرید. این مراکز می‌تونن کمک کنن تا وضعیتش بهبود پیدا کنه و توهم‌ها و تهدیدها کاهش پیدا کنه.

4. **برنامه‌ریزی مالی**: سعی کنید یک برنامه مالی دقیق برای مدیریت هزینه‌ها و پرداخت اجاره تهیه کنید. شاید بتونید از کمک‌های مالی یا وام‌های کوچک استفاده کنید.

5. **حمایت روانی**: در این شرایط سخت، مراقبت از سلامت روانی خودتون خیلی مهمه. اگر امکانش هست، با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنید تا بتونید بهتر با استرس‌ها و فشارهای موجود کنار بیایید.

شما در حال انجام کارهای بزرگی هستید و مسئولیت‌های زیادی رو به دوش می‌کشید. امیدوارم این نکات بهتون کمک کنه تا بتونید بهتر با این وضعیت کنار بیایید. اگر نیاز به صحبت بیشتر یا راهنمایی بیشتری داشتید، من اینجا هستم تا کمکتون کنم. 💙🌿

آیا دوست دارید درباره یکی از این نکات بیشتر بدونید؟

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.