نفس۱۵۷۸۹ مدیر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1059 عنوان عجیب ترین طلسمی ک دیدین یا شنیدین | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست من خودم شنیدم ک روغن گرگ و به هر کی بزنی دشمن دار میشه البته واقعی هم هست شما چطور دیروز | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاره70 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 4010 یه مهمونی داشتم مثلا بهش خوبی کردم اتاق خوابمون و دادم بهش خوابیدن فرداش همسرم لباس برداشت بپوشه ... من به تاثیر این دعاها اعتقادی ندارم ولی به کارمای کسی که دنبال اینچیزاست به شدت معتقدم
نفس۱۵۷۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1059 یه مهمونی داشتم مثلا بهش خوبی کردم اتاق خوابمون و دادم بهش خوابیدن فرداش همسرم لباس برداشت بپوشه ... خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو منم عقدم خیلی مشکل برام پیش آمده ک مطمئنم طلسم شدم شما چجوری فهمیدی طلسم مطمئنی؟
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14597 نه دیگه نخاستمش ولی هنوزم پیگیرمه وای چقد جالببب🥺🥺🥺🥺🥺کاش میشد ی همچین طلسمی منم استفاده کنم ولی کار من از طلسم گذشتهباید نامرئی بشمم برم سراغش🥺😂 [در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشدهام]- جایی بمون ك قلبت ‹ لبخند ›میزنه!🗝'♥️'
ahme عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 802 وای چقد جالببب🥺🥺🥺🥺🥺کاش میشد ی همچین طلسمی منم استفاده کنم ولی کار من از طلسم گذشتهباید نامرئی ب ... چنوقت کات کردین؟دقیقا منم همچین چیزیو میگفتم خودش اومد سراغم😂
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14597 چنوقت کات کردین؟دقیقا منم همچین چیزیو میگفتم خودش اومد سراغم😂 ن طرف من اصلاااا حتی شماره ایی آدرسی هیچی ازم نداره میگم نامرئی شم برم ی جوری ی آدرسی از خودم بهش بدم😂🥺 [در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشدهام]- جایی بمون ك قلبت ‹ لبخند ›میزنه!🗝'♥️'
ahme عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 802 ن طرف من اصلاااا حتی شماره ایی آدرسی هیچی ازم نداره میگم نامرئی شم برم ی جوری ی آدرسی از خودم بهش بد ... خب اینکه دیگه بحثش جداس😂
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14597 خب اینکه دیگه بحثش جداس😂 اصن بحثی ندارههه😭😂هعیییدیگه فقط تو خداب میبینمش [در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشدهام]- جایی بمون ك قلبت ‹ لبخند ›میزنه!🗝'♥️'
نفسیجانم عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1123 ی طلسم مامانم برام نوشت کسی که ۶ماه بود رفته بودو بلاکم کرده بود ۳روز بعد پیام داد به التماس افتاده ... برا من مامانش نمیدونم چیکار کردبدون حرفی یهو گذاشت رفتکسی عاشق من بود بدون دلیل ترکم کرد💔 خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش که خواهان تو باشد❤
ahme عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 802 اصن بحثی ندارههه😭😂هعیییدیگه فقط تو خداب میبینمش برو ی دونه سیب درختی بخور ۷تا دونه هاش بردار بزار زیر دستمال بزار زیر بالشتت ۳تا صلوات بفرس و شب بخاب خاب همسرتو میبینی
ahme عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 802 برا من مامانش نمیدونم چیکار کردبدون حرفی یهو گذاشت رفتکسی عاشق من بود بدون دلیل ترکم کرد💔 ببین طلسم اخرش یروزی باطل میشه و برمیگرده بهت ولی اگه دیگه مامانش نخاد پشت سر هم طلسم بگیره
maryamm_a عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 166 خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو منم عقدم خیلی مشکل برام پیش آمده ک مطمئنم طلسم شدم شما چجوری فهمیدی طلس ... روغن و دیدم متوجه شدم
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14597 برو ی دونه سیب درختی بخور ۷تا دونه هاش بردار بزار زیر دستمال بزار زیر بالشتت ۳تا صلوات بفرس و شب بخا ... انجام دادم ندیدم خوابشوو🥺میگم تو یکی از تاپیکات گفتی حس شیشمی میشه منم درخواست بدم بپرسم؟🥺 [در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشدهام]- جایی بمون ك قلبت ‹ لبخند ›میزنه!🗝'♥️'
قله_قاش_مستان عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2389 چ ترسناک فقط از چشم همه میفتیهیچ کس چشم دیدنت رو نداره
نفسیجانم عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1123 ببین طلسم اخرش یروزی باطل میشه و برمیگرده بهت ولی اگه دیگه مامانش نخاد پشت سر هم طلسم بگیره منم سپردم به خدا و رهاش کردم😔 خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش که خواهان تو باشد❤
ahme عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 802 انجام دادم ندیدم خوابشوو🥺میگم تو یکی از تاپیکات گفتی حس شیشمی میشه منم درخواست بدم بپرسم؟🥺 اره