2777
2789
عنوان

امروز مدرسه دخترم بازارچه درست کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 29 پست
حتما بهش آموزش بده که کارش کاملا غلط بوده حالا بقیه یاد میگیرن بگن چه مدادت قشنگه چه دفترت قشنگه بای ...

بهش گفتم خودش پول داشت نباید بهش پول می‌دادی گفت باشه دیگه نمیدم 🥴

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما بهش آموزش بده که کارش کاملا غلط بوده حالا بقیه یاد میگیرن بگن چه مدادت قشنگه چه دفترت قشنگه بای ...

با پول دخترم رفته برا خودش پفیلا خریده میگه بهم گفت پولات قشنگن پفیلا دوس دارم اینم بهش پول داده گفته برو بخر 🤦🏻‍♀️

دختر داداشم ی شکلات ساده رو که فله خریده بودن رو نمیدونم چند فروخته بود که یک میلیون سود کرد رو فروش ...

احسنت این دختر یه تاجر موفق میشه 🤣

معلم...که بجای اینکه ازش بخره شیرینی رنگارنگ به این گرونی رو برداشته.بنطرم به معلمش پیام بده دخترم ش ...

نه نفروخته میگه مامان هیچکس نخرید منم نخوردم بهش گفتم چرا نیوردیشون گفت پیش معلم هستن 

پسر منم کلاس اولیه روز اولللللل مهر ۱۰۰ تومن تو کارتش بوده همرو برای همکلاسی هایی که هنوز نمیشناخته ...

ای خودااا قلبممم

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
پولا فدا سرش شیرینیااااااا رو چرا نیوردهههه

نمی‌دونم کلا دخترم خیلی مهربون و حرف گوش کن و با محبته حتما خجالت کشیده بیارتشون . 

میدونم این جور پیام بده که به دخترت پس بده

بازارچه خیریه بود که پولای جمع شده خرج بچه های فقیر بشه حالا میگم حتما شیرینی ها رو بردن بدن بچه ها دیگه خجالت میکشم برا این موضوع پیام بده حس میکنم ارزششو نداره.

بازارچه خیریه بود که پولای جمع شده خرج بچه های فقیر بشه حالا میگم حتما شیرینی ها رو بردن بدن بچه ها ...

اخه بازارچه خیریه بوده بازم کار معلم اشتباه بوده سرخود نباید به بچه ها میداد 

با پول دخترم رفته برا خودش پفیلا خریده میگه بهم گفت پولات قشنگن پفیلا دوس دارم اینم بهش پول داده گفت ...

به مادر اون دانش اموز حتما بگو و پول دخترت را پس بگیر تا یاد بگیره کسی سرش کلاه نگذاره

به مادر اون دانش اموز حتما بگو و پول دخترت را پس بگیر تا یاد بگیره کسی سرش کلاه نگذاره

۲۰ هزار تومن بوده فدای سرش ولی کلا نمی‌دونم بعضی بچه ها چطور بزرگ شدن که همچین رفتار هایی دارن ، یه مدت پیش هم یکی از دخترهای کلاس پول تو جیبی یکی از بچه ها رو ازش برده بود باهاش خوراکی از بوفه خرید ، مادرش تو گروه پیام داد اعتراض کرد.

۲۰ هزار تومن بوده فدای سرش ولی کلا نمی‌دونم بعضی بچه ها چطور بزرگ شدن که همچین رفتار هایی دارن ، یه ...

خواهرم سر همین رفتار  بچه ها  پول تو جیبی بچه اش رو قطع کرد بچه ها سرش میریختن اذیتش میکردن 

2810