2777
2789
میخوام فقط با این باشم همین ولی دخالتای لعنتی ها گریبانمو گرفته

وا چقد چلمنی مگه صد سال پیشه هنوز مستقل نشدی درگیر دخالتی شما خانوادتن اعجوبه این 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم قول میدم خبر خوب بدم بهتون فقط تپ این مسیر ممکنه خانوادم مخوصصا مامانم پارازیت بندازن مثل قبل بگ ...

چه دهن بینی 

دیگه تا وقتی تو اون خونه ای و تاثیر میگیری ینی همون آدم قبلی و بزرگ نشدی خودتو تو همون خونه بساز اگه عرضه شو نداری خونه ای که قرار هست زندگیو جدیدتو شروع کنیو بساز و مقدمات رفتنو آماده کن و بهشون جوری بگو که حسادت و انرژی منفیشون بیدار نشه 

نمیخواد به من خبر خوب بدی کاربریتو لغو کن 

الان باز بعد چند وقت میاد داستان سرایی میکنه منو ایستگا میگیره 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
اره خب چلمن بودم که این شد همین منتطر تلنگر شما بودم که به خودم بیام ممنونم ازت

آی آی این حجم اغراق و گردن خانواده انداختن ینی یه خرابکاری خودتو میخوای پنهان کنی 

کلا مادر و پسر جفتتون حسودین و فقط میخاین بدست بیارین و مالک بشین 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
چه دهن بینی دیگه تا وقتی تو اون خونه ای و تاثیر میگیری ینی همون آدم قبلی و بزرگ نشدی خودتو تو همون خ ...

بخدا تاحالا ایستگاه نگرفتم عصبی نباش فقط گفتم کمکم کتید که کردی دقیقا خودشم میگفت از هونه خونه خارج شو فقطدر جواب فرمایشت اخرت که گفتید بهشون نکو که حسادت بیدار نشه یعنی اروم اروم بگم که دیکه میخوام مستقل شم و...

بخدا تاحالا ایستگاه نگرفتم عصبی نباش فقط گفتم کمکم کتید که کردی دقیقا خودشم میگفت از هونه خونه خارج ...

اینو دیگه خودت بهتر میدونی با این خانواده ات 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣