2777
2789
عنوان

فکر کنم عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم..خب اون بهت توجه میکنه؟

یبار تکیه داده بودم به نرده ها با لحن عصبی گفت چرا تکیه دادی به نرده ها میوفتی 

رو تیپامم خیلی زوم میکنه 

دیگه نمیدونم اینا یعنی ازم خوشش میاد یا نه😂

:)
واییی گوشی دستش میگیره میگم نکنه داره با دوست دخترش حرف میزنه چیکار کنم فراموشش کنم هر روزم مجبورم ب ...

به خودت تلقین کن، این اگه منو دوس داشت شمارمو به راحتی گیر میورد. پسری اگه دختریو بخواد صد در صد باهاش ارتباط می‌گیره. چیزی که من خودم نفهمیدم. من فک می‌کردم اونم از من خوشش میاد ولی مثلا حیا داره، یا خجالتیه. ولی اصلا اینطور نبود. اکانت من مشخص بود، تهشم فهمیدم به بعضیا پیشنهاد داده، و آخر سرم یه روز یه دختر جلوی ماشینش بود و اوردش دانشگاه. منی که کلی به خودم توهم دوس داشتن داده بودم. اونی که هر روز بهم عمیق نگاه می‌کرد، هر جایی می‌رفتم اونم میومد، ارتباط چشمی شدید برقرار می‌کرد. ولی ولی ولی، اگه پسری بهت نگه که می‌خوامت، ما نباید هیچ داستان پردازی کنیم. سعی کن پیگیرش نباشی، هر طور شده خودتو به یه کار دیگه مشغول کن. اگه خدا شما رو واسه هم بخواد، یه جوری اون پسره رو به سمت تو میفرسته.

به خودت تلقین کن، این اگه منو دوس داشت شمارمو به راحتی گیر میورد. پسری اگه دختریو بخواد صد در صد باه ...

این حرفتو واقعا قبول دارم 

هی برای خودم بهونه میارم نه اونم منو میخواد دوسم داره روش نمیشه 

من عشق این شکلی رو باور ندارم 

وقتی اسمش عشقه که صحبت های طرف ، نگاهش به زندگی ، رفتارش برات جذاب باشه 

فکر میکنم شما ظاهر اقا رو پسندیدی و به تب و تاب افتادی 

بهتره هیچ اقدامی نکنی بعد یک مدت عادی میشه برات اگر تلقین نکنی

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

به خودت تلقین کن، این اگه منو دوس داشت شمارمو به راحتی گیر میورد. پسری اگه دختریو بخواد صد در صد باه ...

اخی ما دخترا همه همینطوریم تا یکی رو میخایم خیال پردازی میکنیم و تموم کاراشو با معنی و دوست داشتن تلقی میکنیم

بعدم محکم میخوریم زمین

من عشق این شکلی رو باور ندارم وقتی اسمش عشقه که صحبت های طرف ، نگاهش به زندگی ، رفتارش برات جذاب باش ...

بخدا ظاهرش معمولیه قدشم متوسطه هیکلشم معمولیه معمولی

پسر خوشگل دور و برم زیاد بوده چرا بین همه از این خوشم اومده اخه  

اخی ما دخترا همه همینطوریم تا یکی رو میخایم خیال پردازی میکنیم و تموم کاراشو با معنی و دوست داشتن تل ...

من که همه رفتاراش و میبینم عین اسکولا فکر میکنم اونم دوسم داره😑🤣

بخدا ظاهرش معمولیه قدشم متوسطه هیکلشم معمولیه معمولیپسر خوشگل دور و برم زیاد بوده چرا بین همه از این ...

منم یک معلم توی دبیرستان داشتم این اقا واقعا زیبا رو و حتی خوشتیپ نبود ولی من میگفتم عاشقش شدم😂

میخوام بگم حس گذراییه 

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

منم یک معلم توی دبیرستان داشتم این اقا واقعا زیبا رو و حتی خوشتیپ نبود ولی من میگفتم عاشقش شدم😂میخو ...

خدا کنه مال منم اینجور باشه 

هی دارم رویابافی میکنم 😂😂

اخی ما دخترا همه همینطوریم تا یکی رو میخایم خیال پردازی میکنیم و تموم کاراشو با معنی و دوست داشتن تل ...

خیلی گناه داریم. من که کاملاااا داغون شدم. اگه برات مقدور بود واسه من دعا کن.