2777
2789

کسایی که مدیریت بازرگانی خوندن از تجربیاتی که رفتن به این رشته و دلشون میخواست همون اول این چیزا رو درباره انتخابشون بفهمن بگن برامون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خوندم

اگه از تجربی یا ریاضی بری برات سخته

چون یهو از درسای فهمیدنی وارد درسای خوندنی با حجم زیاد میشی

سخت نیستن ولی ذهن چون حوصله درسای خوندنی رو نداره کلافه میشه!!!

بازار کارش به ظاهر میگن خوبه ولی خب برای ما که کار نبود (کار دولتی ) هر کی پول و پارتی داشت براش خوب بود

زمان ما هر کی رشته دلخواه و خوبی نمیاورد تهش میرفت مدیریت!

نه خب الان رو میگم چون مث این که اگه توی دانشگاهی که حالا توی شهرای بزرگ بخونی خیلی بکارت میاد یعنی طرف کار خاصی نکنه حقوقش میشه ۱۵ تومن اینا خیلی هم بخواد پیشرفت کنه دیگه حالا میره توی بازار کار و کارخونه و شرکتای بین المللی

من خوندماگه از تجربی یا ریاضی بری برات سختهچون یهو از درسای فهمیدنی وارد درسای خوندنی با حجم زیاد می ...

والا میگن که کارش زیاده 

چطور شده نتونستی کار پیدا کنی تو این رشته؟ 

مثلا رزومه دادی رد کردن؟ یا محیط کار برات آزار دهنده بوده؟یا چی؟

من از اقواممون میره 

ولی ب نظرم هر رشته ایی دوس داری برو 

فکر نکن باز کار نداره و فلان 

اگ خدا بخواد تو بدردنخور ترین رشته هم ادم ب یجایی میرسه 

من یکماه پیش برا انتخواب رشتم دو‌ هفته خواب و خوراک نداشتم هر کسی یچیزی میگفت 

والا میگن که کارش زیاده چطور شده نتونستی کار پیدا کنی تو این رشته؟ مثلا رزومه دادی رد کردن؟ یا محیط ...

ببین متقاضی خیلی زیاد بوده

ازمون میگرفتن

هزار نفر ازمون میدادن

۲ نفر میخواستن

که خب یا پارتی داشتن یا سهمیه

میرفتن

بعد یه فارغ التحصیل چه رزومه خاصی داره جز معدل و اسم دانشگاهش

نهایتش یه زبان بلد باشه

کلا من و هم دوره ای هام که هیچکدوم وارد شغل مربوط به این رشته نشدیم

من از اقواممون میره ولی ب نظرم هر رشته ایی دوس داری برو فکر نکن باز کار نداره و فلان اگ خدا بخواد تو ...

نه اتفاقا به این رشته ی علاقه ای دارم به صورت حضوری تجربه اش نکردم ولی از ی چیزش خوشم میاد اونم اینه که پیشرفت توی این رشته خیلیییی جا داره 

ولی خب میخوام تجربیات بقیه رو هم بدونم 

ببین متقاضی خیلی زیاد بودهازمون میگرفتنهزار نفر ازمون میدادن۲ نفر میخواستنکه خب یا پارتی داشتن یا سه ...

خب آره اون که هست که بین اون همه متقاضی تعداد کمی قبول میشن که دقیقا همونایی هستن که شرایطشون رو گفتی 

ولی خب کار توی شرکتای خصوصی چه مشکلی داره که مثلا برای اونجا رزومه بفرستین و اکثرا میخواستین برین شرکت و سازمانای دولتی؟