2777
2789
عنوان

راهی برای کم شدن تپش قلب بلدین🥲

60 بازدید | 16 پست

همچیز اوکی و نرماله و اتفاق خاصی هم نیفتاده

ولی به طرز عجیبی تپش قلب و دلهره دارم🥲

میشه اگه راهی بلدین بگین 

زنده بمونمم😂😭🤦‍♀️

خیلی حس بدیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کاربری قبلا نوشته بود بهارنارنج. حالا نمیدونم چطوری باید دم بشه و چقدر مصرف بشه دقیقا.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

عزیزم قلب شوخی بردار نیست ما اینجا راهکار بدیم. خدای نکرده چیزی نشه 

حتماً دکتر برو یا آنلاین حداقل با پزشک مشاوره بگیر 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اب سرد به صورتت بزن،برو تو تراس یا سرتو از پنجره ببر بیرون و چندتا نفس عمیق بکش یک چای هل برای خودت درست کن و اهنگ‌مورد علاقتو پلی کن،حالت خیلی بهتر میشه

اگر دکتر بری قرص پروپرانول بهت میده اگر دیدی خیلی حالت بده زنگ بزن داروخونه ببین میتونی بخوری یانه

امیدوارم زودتر خوب بشی🌱🤝

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤

ببین من اولین بار سر ی قضیه ای شوکه شدم حالم خیلی بد شد تپش قلب شدید گرفتم نفسم بالانمیومد کل تنم شد انگار بدنم خشک شد ب زور تونستم اب بخورم

بعد رفتم بیمارستان گفت حمله قلبی بود حس کردم دکتره هیچی بلدنیست کلا ب حرفاش محل ندادم

بعد اون همش مواقع ناراحتی تپش قلب +کمردرد سردرد اضطراب زیاد حالت تهوع دارم/: تاالان چیزیم نشده

ولی اگ تو زیادی حساسی برو دکتر تپش قلبم زیاد شوخی نیست

2810