2777
2789

اول اینکه به چه دلیل کمر عروس رو میبندن؟ 

عروس کوزه چرا میشکنه تو حنابندون؟ 

بعد  چرا پاتختی میگیرن اصلا چرا دستمال نشون میدن؟ 

اصلا چرا تو دست عروس دوماد حنا میگذارن دلیلش چیه؟ 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما جز اخری هیچ کدوم ازین کارارو نمیکنیم ،حنارو هم همه ی مهمونا کف دستشون میزنن عروس و داماد هم ...

برای ما همشون هستن 

درسته ولی منظور از حنا گذاشتن چیه؟ 

من خودم فقط کمر عروسو می‌بندن

اونم یا داداش داماد می‌بنده یا اگر داداش نداشته باشه کسی که مثل داداششه یا رفیقش یا حالا پسر عمویی چیزی🤌🏻

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
من خودم فقط کمر عروسو می‌بندناونم یا داداش داماد می‌بنده یا اگر داداش نداشته باشه کسی که مثل داداششه ...

دلیل بستن کمر عروس چیه؟ تازه بعدش به اونیکه کمرشو بسته مادر عروس پیراهن میده

روبان میندن یعنی تا این روز دختر لباسش پیش کسی در نیاومده

کوزه یا تخم مرغ میشکنن که قضا و بلا نگیره یا چشم نخورن. حنا هم از زینت دادن تو مراسم شادی حساب میومد قدیم ها و قضیه پا تختی دیگه دستمال نمیگردونن که اگر هم باشد مادرشوهر و مادرعروس یا خواهر میگیره دیگه نه همه

سلامتی و خوشبختی دخترم
روبان میندن یعنی تا این روز دختر لباسش پیش کسی در نیاومدهکوزه یا تخم مرغ میشکنن که قضا و بلا نگیره ی ...

چه جالب نمیدونستم 

والا برای ما پاتختی هنوزم هست اما نمیدونم دیگه دستمالو همه میبینن يا فقط مادر داماد ولی روز پاتختی همه میرن خونه مادرشوهر عروس و بزن و بکوب و کادو اینا میدن 

2810