2777
2789

دلم میخواست خیاطی کنم اما متاسفانه درآمد خوبی نداره و خیلییی طول میکشه تا مشتری بیاد برات باید سابقه داشته باشی

الان ی مقدار پول دارم ولی مجبورم کاری رو برم ک توش زودتر به درآمد برسم احتمالا برم کاشت ناخن خیلی احتیاج به درآمد دارم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
واقعا خیاطی درآمد نداره؟ کارت خوبه؟

من سابقه ندارم فقط برا خودم و دخترم میدوزم کارمم حرفه ای نیست معمولیه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیاطی باید کارت درست باشه تا درامد برسی ولی خب اگه کارای کوچیکم بکنی یه ته مایه ای بهت میرسه یه اب باریکه ای 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خیاطی باید کارت درست باشه تا درامد برسی ولی خب اگه کارای کوچیکم بکنی یه ته مایه ای بهت میرسه یه اب ب ...

اره

اتفاقا خیاطی الان خیلی درامد داره که

یه پیج بزن مدل های خوشگل بدوز وبزار 

یه اسم مزون هم بزار و سفارش بگیر 

ارایشگرهم بشی بازاریابی بلد نباشی بیکار میمونی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اتفاقا خیاطی الان خیلی درامد داره کهیه پیج بزن مدل های خوشگل بدوز وبزار یه اسم مزون هم بزار و سفارش ...

دوختم حرفه ای نیست

سلام عزیزم اگه علاقه و تصمیم به یادگیری خیاطیگرفتی من بهترین دوره های خیاطی رو با یک دهم قیمت اصلیشون میدم

اورانیوم زرین کفاش(صفر تا صد مناسب مبتدی ها) ۱۸۰

لباس عروس و لباس مجلسی(پالادیوم) ۱۸۰

دوره جدای عروس ۱۵۰

دوره گلدوزی ۱۳۰

دوره شلوار  ۱۸۰

دوره ها بسیااار کامل قیمتشون میلیونیه من کمتر از یک دهم قیمت میدم میتونید سرچ کنید ببینید

خاستی تلگرامم پیام بده😘

trnm230

اگر نتونستی از خیاطی درآمد داشته باشی از آرایشگری نمیتونی

از اين شاخه به اون شاخه نکن 

با کوتاه کردن لباس و شلوار 

اندازه کردن لباس شروع کن

چرخ خیاطی بده سرویس کنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان شما که بلدی دوره اورانیوم زرین رو بگیر تمیز تر دوختن رو تمرین کن بهترین هارو میتونی بدوزی بفروشی سفارش بگیری

ب قول دوستمون الان انقدرها ارایشگری یادگرفتن ولی راه مشتری گرفتن بلد نبودن دست هم توش زیاده ازش پول درنمیاد ریسکه

الان شما که بلدی دوره اورانیوم زرین رو بگیر تمیز تر دوختن رو تمرین کن بهترین هارو میتونی بدوزی بفروش ...

خیلی طول می‌کشه تا بهم اعتماد کنن بهم کار بدن 

سلام عزیزم اگه علاقه و تصمیم به یادگیری خیاطیگرفتی من بهترین دوره های خیاطی رو با یک دهم قیمت اصلیشو ...

ببخشید هیچ منظوری ندارم .اورانیوم زرین کفاش یه اسم شخصه یا چی،،،

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
خیلی طول می‌کشه تا بهم اعتماد کنن بهم کار بدن

اعتماد بنفسشو نداری

وگرنه همه نیاز دارن به خیاط

دستمزد کمتر بگیر

کوتاه میکنی میدوزی تنگ میکنی

اصلا وسیله های اشپزخونه دم کنی پیشبند از اینا ک برای تازه عروسا میخرن بدوز میزاری تو دیوار باسلام 

خود دوره گلدوزی رو ببینی باهاش گلسر درست میکنی

فقط دوختتو تمیزتر کن 

2810