2777
2789
عنوان

دختر فامیل بهم حسودی میکنه

198 بازدید | 31 پست

ازم بزرگتره ، هر بار میریم مهمونی سوالای عجیب میپرسه و سعی میکنه تحقیرم کنه، میرم مهمونی حالم بهتر شه اون خانم هم میاد گند میزنه به همه چی حتی با نگاهاش، نمیدونم واقعا چیکار کنم با این انرژی منفیش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش صحبت نکن و ازش دوری کن 

مودبانه بهش گوش زد کن که میفهمی قصدش چیه ولی اجازه نمیدی ناراحتت کنه

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

منم دو نفرو دارم تو فامیل در حدی ک فهمیدم یواشکی ی جاهای عکس ازم گرفته حتی  بدون حجاب ک بعدا تقلید کنه بگوشم رسوندن بقیه ک اینکارو کرده

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
من ک فراریم ، میرم ظرف بشورم و کمک کنم میاد کنارم سوال پیچم میکنه ، خیلییییی فضوله

چه آدم بیخودیه

یه بار تند جوابشو بده پس بشینه سر جاش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
2810