2777
2789

تازه یه دادگاه و بدهکاری رو رو رد کرده بودیم هنوز قسطاش تموم نشده 

قرار بود بابام چوب های باغش رو قطع کنه بگیره ولی وقت نداشت به یکی دیگه سپرد چون شمارشو نداشت حماقت کرد اطلاع هم نداد اونام مثل اینکه درختای دیگه ای رو هم قطع کردن و به دیوار و حیاط آسیب زدن ...

الان از بابام شکایت کرده بنظرتون ما باید چیکار کنیم؟؟؟؟

ای وای ان شاءالله به خیر بگذره 

با یه وکیل حتما مشورت کنید 

تو گوگل سرچ کن یه شماره ای هست مشاوره حقوقی رایگان ازینا که شماره اشون با ۹۰۹ شروع میشه 

البته تماساشون گرونه و پول تلفن زیاد میاد ولی خب فکر میکنم خوب باشه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی دیگه بابات باید خسارت طرف رو بده و از اونی که اسیب زده شکایت کنه غرامتی که به صاحب باغ داده از اون طرف بگیره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
هیچی دیگه بابات باید خسارت طرف رو بده و از اونی که اسیب زده شکایت کنه غرامتی که به صاحب باغ داده از ...

از اونا نمیشه پول گرفت اراذل هستن دیگه از دست بابام و بچه بازی هاش خسته شدم عین یه بچه به همه اعتماد میکنه...

وکیل آشنا داریم حتما مشورت میکنم ممنون که گفتی گلم💜

خواهش میکنم ، غصه نخور عزیزم این مشکلا میان و میرن درست میشه ❤️

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )