2777
2789
عنوان

همسرتون تا چد حد روابط قبلی شما رو میدونه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها بیوتون با اونی؟هنوز عاشقشی؟

آره منظورم اونه

عاشقش نیستم ولی تحمل دوری و غریبه شدنش ندارم اون کسی بود کمکم کرد از اون رابطه سمی بیام بیرون و تو ۳ سالی که با هم بودیم بهترین سال‌های همه عمرم بوده و خواهد ماند 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مشکلی پیش نیومد واست؟چرا میگن پسرا با رابطه ج قبل از ازدواج کنار نمیانالکیه پس؟

نه کنار اومد چون خودش هم داشته با کسایی که بوده آدم تا آدم فرق میکنه بنظرم جامعه سنتی باشه کمتر میپسنده یا بعضیا خودشون اوکی هستن دوستا و خانواده پرشون میکنن

بنظرم نباید ازدواج میکردی عزیزمتو هنوز دوسش داری اینجوری اسیب میبینی

اصلا بخاطر همسرم و ازدواج باهاش کات کردم 

بله خب قطعا کسی ک ۲۰ازدواج کرده سه نفر بوده باشه زیادهولی کسی ک ۳۰ازدواج کنه سه نفر خیلی کمه حتی😂

من اگه ۲۰ ازدواج میکردم صفر بود 😅

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من مجردم ولی با خوندن این تاپیک یاد یه ماجرا افتادم البته ماله خیلی وقت پیشه 

پسر یکی از آشنایان رئیس یه اداره بود .وضع مالی خیلی خوبی داشت .خونه و ماشین و همه چیش تکمیل بود .خانواده اشم با اصالت بودن .آرزوی خیلی از دخترای فامیل این بود که با پسره ازدواج کنن 

خلاصه پسره با یه دختر از خانواده پولدار ازدواج کرد و یکماه بعد عروسی متوجه شد زنش زمان مجردیش دوست پسر داشته براش نامه مینوشته (اون زمان فضای مجازی و اینچیزا نبوده)

و فقط و فقط به همین دلیل زنش رو طلاق داد فقط یکماه زندگی کردن باهم

2810