2777
2789
عنوان

بیاااااید

39 بازدید | 5 پست

صلوات میفرستم برای هرکی تاپیکمو بخونه جوابمو بده و کامنت بزاره

بچه ها من شب خوابیدم و نصفه شب از سرگیجه شدید از خواب بیدار شدم طوری که خونه دور سرم میچرخید نمیتونستم بلند شم ۲۲ هفته باردار هم هستم

سرگیجه مدل افت فشار هم نبود که با دراز کشیدن بهتر میشه، این با دراز کشیدن شدید تر میشد

انقد شدید بود سرگیجه ام که یه مدت گذشت تهوع هم گرفتم شدید هم شد که دوبار بالا اوردم 

هر تغییر وضعیتی سرمو بدتر میکرد مثلا نمیتونستم دراز بکشم و بزور نشسته بودم با اون حالم و تا دراز میکشیدم انگار تو چرخ و فلک نشستم بحدی سرم میچرخید

از شب حدود ده تیکه قلم گوسفند هم گذاشتم بپزه با زیر کم خونمون پنجره اینا هم نداره فقط یدونه ته خونه خلاصه که بوی شدیدش پیچیده بود تو خونه

حالا با تجربه ها بگید این سرگیجه ی من از چیه طبیعیه یا مشکلی هست؟ از بارداریه از بوی قلماست؟ از گوشمه؟ یا از چیه

پیشاپیش ممنون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم باردارم. یسری اینجور شدم. علتشم. حس کردم. از افت فشار بود. مثلا فشارم ۸ روی ۵ بود. این. پایینی خیلی پایین بود و دقیقا. یهو سرگیجه و سردرد انگار ضعف شدید کردم. بعد رفتم لقمه گذاشتم دهنم. نتونستم حتی بجوئم و. کمی بعدم. بالا اوردم  وکم کم با استراحت بهترشدم 

ولی بوهم خیلی تاثیر پاره. منکه. بویهای نامطبوع و ...بقدری حالم و بد میکنه گریه ام میگیره

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
منم باردارم. یسری اینجور شدم. علتشم. حس کردم. از افت فشار بود. مثلا فشارم ۸ روی ۵ بود. این. پایینی خ ...

ممنون

برات صلوات فرستادم

اخه برا من شبیه پایین رفتن فشار نبود

من زیاد فشارم میفته و مدل سرگیجه فشار پایینو میدونم اما این بار کامل متفاوت بود اینبار خونه میچرخید دور سرم 

ممنونبرات صلوات فرستادماخه برا من شبیه پایین رفتن فشار نبودمن زیاد فشارم میفته و مدل سرگیجه فشار پای ...

میدونم.  فشار معمولی نه  فشار خون. در حال استراحت. اون پایین بره اینجوره

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "