2777
2789

بچه م هنوز دو ماهش نیست 

شیر نوشیش خوبه معمولیه ،  یعنی مثل داداشش نیست که بخاطر آلرژی به پروتئین گاوی سینه نمی‌گرفت اصلا 

خوابش هم قابل قبوله میشه گفت خوابش سبک نیست

درسته تایم بیداریش زیاده ولی وقتی می‌خوابه خوب و سنگین میخوابه 

دفع شلی داره و کش دار هست 

توی دهنش هم انگار آدامس هست انگار شیر یا اسید معده میاد بالا این مال وقتیه که توی شیب نخوابیده باشه 

بعضی اوقات یه عالمه شیر بالا میاره و جهشی هست و بصورت پنیری شده در حدی که کل هیکلم میشه شیر 

شیر خام هم گاهی بالا میاره ولی خیلی خیلی کم 

دیشب توی پوشکش یه نقطه اندازه کله مورچه خون دیدم ولی امروز ندیدم 

هنوز رژیم رو شروع نکردم گفتم تکلیفم با علایم روشن بشه بعد ببرمش پیش متخصص بتونه تشخیص درست بده 

نظرتون رو بگید لطفاً 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷ روزشه دل دردددد گریههعع

آروغشو خوب میگیری ؟ من گاهی اوقات شده بچه رو از زیر سینه هفت هشت بار بلند کردم که آروغ بگیرم یا افقی کنم شیر بره پایین وگرنه بچه باد بپیچه توی دلش امون نمی‌ده به آدم خیلی اذیت میشه و اذیت می‌کنه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

اینکع خون دیدی فک کنم حساسیت ب پروتین گاوی داره حتما ازمایش بده 

و اگه جهشی و مث ادامس خوردن باشه دهانش رفلاکسه بعضیا شدیدترن ممکنه از شما اولش باشه ببر دکتر امپرازول میدن و بعد چعارماهگی رفع مبشه

آروغشو خوب میگیری ؟ من گاهی اوقات شده بچه رو از زیر سینه هفت هشت بار بلند کردم که آروغ بگیرم یا افقی ...

اره بابا واردم بچه دوممه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

همینایی که گفتی علائم رفلاکسه

خون چی؟ رفلاکس خون توی پوشک هم میاره ؟

خون چی؟ رفلاکس خون توی پوشک هم میاره ؟

نه

یعنی تا حالا همچین موردی نشنیدم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اینکع خون دیدی فک کنم حساسیت ب پروتین گاوی داره حتما ازمایش بده و اگه جهشی و مث ادامس خوردن باشه دها ...

پس برای بچه من احتمال هر دو رو میدی 🤔 هم آلرژی هم رفلاکس 

از کل بچه داری از بارداری و زایمان و شیردهی بگیر تا تربیت و تامین آینده و..  فقط از دو تا چیز بدم میاد یکی شقاق سینه یکی رژیم پروتیین گاوی 

من جونم به شیر و پنیر وصله 🥲 

اینکع خون دیدی فک کنم حساسیت ب پروتین گاوی داره حتما ازمایش بده و اگه جهشی و مث ادامس خوردن باشه دها ...

شما برای رفلاکس بچه رو می‌بری پیش متخصص اطفال یا متخصص گوارش اطفال ؟ 

پس برای بچه من احتمال هر دو رو میدی 🤔 هم آلرژی هم رفلاکس از کل بچه داری از بارداری و زایمان و شیرده ...

عزیزم من حدس زدم چون بچم یکسالشه و خیلی حساس بودم باکوچیکترین علائم پیش متخصص بودم ،،شایدم رفلاکس نباشه و از پرخوری باشه ،،ولی دیدن خون همون پروتین گاویه متاسفانه 🥲

شما برای رفلاکس بچه رو می‌بری پیش متخصص اطفال یا متخصص گوارش اطفال ؟

واسه ریفلاکسش ک دارو میداد اگه در روز هزار بار بالا میاورد میشد ۸۰۰ بار😂😂 کلا بچه منو هیشکی بغل نمیگرفت ،همه لباساش و لباسای خودم بو میداد ،بااینکه از ادکلن کودک و ضد الرژی هم استفاده میکردم ولی همه میدونستن بوی شیر میدم ،و خودم نمیدونستم ،بچه من وزنش خیلییی کم بود تو سه ماه عین بچه یک ماهه بود ،بعداز چهارماه که رفلاکسش رفع شد ماشالا تپلی شد ،ولی تاالان ک یکسالشه متاسفانه هیچ غذایی نمیخوره