دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گفتم که ، بعد عقد چتاش با دوست دخترای قبلیش دیدم ، از اون روز برام مرده انگار نمیتونم دوسش داشته باشم هر لحظه فکر میکنم بهم خیانت میکنه ، کلی شماره های دخترای بدکاره تو شهرای مختلف تو کوشیشه ، حتی میرفته مسافرتم دختر گیر میاورده ، نمیتونم خودم راضی کنم زندگی کنم حس میکنم زندگیم روی یه دیوار خشتی متروکه بناعه
هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
چراباچک کردن گوشی همدیگه حرمتهاروازبین میبرین شما باید مشاوره برین .با ۱۴۸۰ تماس بگیر تلفنی مشاوره ...
اتفاقا به نظرم خدا دوسم داشت که تقریبا یک ماه نیم بعد عقد فهمیدم ، مجبورش کردم تمام ازمایشات مربوط به مسائل جنسی رو بده اگه الوده میبود باید چیکار میکردم
هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
من خودم از اول از قیافه شوهرم خوشم نمیامد تو دلم نبود ولی سر مجبوری مامانم دلسوزی ازدواج کردم هیچ وقت حس خوبه نیامدکلا وقتی دوست نداری بهتره ولش کنی چون عادی نمیشع
من خودم از اول از قیافه شوهرم خوشم نمیامد تو دلم نبود ولی سر مجبوری مامانم دلسوزی ازدواج کردم هیچ وق ...
اخه من بیشتر برای شرایطی که توشم مرددم ، اخه طلاق بگیرم بدون حقوق و درامد ، بابا و مامانم اونقدر نمیتونن ساپورتم کنن ولی اینقدر همش فکر و خیال میکنم نمیتونم تمرکز کنم روی استخدامی یا کار