2777
2789

بزرگترین رنج زندگی ام طرد شدن توسط عزیز ترین هام بود.. . 

از خونه ی پدرم بیرون شدن   

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مادر "یک پسر کوچولوی فلج مغزی هستم"بنظرتون چه درسی پشتش هست؟

پس مشخص مادر خیلی صبور و قوی هستی💚

کسی جا شما نیست

و قطعا پشت این قضیه هم درس و آگاهی برای شما هست

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

پسرم طیف. اتیسم و تاخیر گفتار داره

الان جمله میگه کامل حرف میزنه 

ولی. وقتی بقبه. بهش. گیر میدن ایراد میگیرن اذیت میشم عذاب میکشم مثلا مبگن چرا اینجوری. حرف میزنه یا دیر حرف افتاده

پ.ن دیگه. حتی از سر خیرخواهی. راجع. بچه کسی. نظر ندادم

قبلا. به قصد خیر اگه میدیدم بچه ای مثلا. سرماهم خورده یا کولیک داره رفلاکس داره. سعی میکردم. مادر اون بچه رو. راهنمایی کنم

شاید من قصد خیر داشتم ولی اون مادر ناراحت میشده 

الان کاری به هیچ مادری. ندارم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
بی پولی باعث شد تلاشمو برای مسقل شدن زیاد کنمتلاش کردم تلاش میکنم ولی نابودم شدمدعا کنید سال به جیزی ...

این خیلی عالی

میدونی تا یک چیزی که اذیتت نکنه تو سعی بر تغیرش نداری

برات آرزو موفقیت میکنم

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

اینکه به هیشکی جز خودم اعتماد نکنم به همه رو ندم فقط در حد سلام و خداحافظ با کاری که شوهرم بهم کرد بهم درس بزرگی دادالان دیگه چند وقتیه پس انداز مخفی دارم و هدفم دارم و تصمیم گرفتم بیشتر به خودم اعتمادکنم

پسرم طیف. اتیسم و تاخیر گفتار دارهالان جمله میگه کامل حرف میزنه ولی. وقتی بقبه. بهش. گیر میدن ایراد ...

پس این قضیه هم این درس رو برای شما داشته

چقدر خوبه آدم ها تو مشکلات و سختی ها زندگی به بعد مثبت اون قضیه نگاه کنن

چون کل دنیا همینه

و ما برای رشد و تکامل به اینجا اومدیم

دارم طلاق میگیرم چهار ساله تو دادگاهام هیچ امیدی ندارم

به بعد مثبت این قضیه نگاه کن

این اتفاق برات چ آگاهی هایی داشته

حتی اگه خییییلی کوچیک

من به بیماری ام اس مبتلا شدم در سن ۱۷ سالگی و این بیماری طی این سال ها شخصیتم رو تغییر داد و نگاهم رو نسبت به زندگی زیباتر کرد و سختی هایی که در طول درمان داشتم منو از زود رنجی و حساس بودن روی مسائل دنیا نجات داد و فرصت ارتباط عاشقانه رو با خدا پیدا کردم و فهمیدم ما چه گنج هایی داریم که ازشون غافل هستیم چه امامای مهربونی داریم که چقدر میتونیم بهشون توسل کنیم و نجات پیدا کنیم هم برای مسائل دنیا و هم آخرت 😍

فاروس:فانوس دریایی😊
بزرگترین رنج زندگی ام طرد شدن توسط عزیز ترین هام بود.. . از خونه ی پدرم بیرون شدن

و حتما برات درس ها و اگاهی های مثبتی هم داشته که تو رو رشد بده

2810