2777
2789
عنوان

بعضی از خانومای سایت میان تاپیک میزنن یه مرغ واسه ده نفر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی کاش جو مهمونیامون طوری نباشه که حتما باید گوشت ومرغ بزاریم جلوی مهمون و یجوری انگار احترام محسوب میشه

الان غذا گوشتی نباشه طرف سیر نمیشه؟؟واقعا این رسم درک نمیکنم

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
دوازده نفر دوتا به نظرم خوبه مهمونای شما زیاد میخورن من خودم میرم جایی هیچی نمی‌خورم چون معدم نفخ می ...

خب معده شما نفخ میکنه معده بقیه که سالمه بعدشم دو تا مرغ واقعا کمه اونیم که نمیخوره قطعا چون کمه خجالت کشیده 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

وقتی غذا به چشم مهمون کم بیاد خب کم غذا میخوره پس اندازه هست دیگه. من مهمونی قوم ظالمین دعوت بودم چند نفر یکی دیگه یه ظرف مرغ بود و قیمه.من نه مرغش رو خوردم نه تونستم قیمه رو بخورم.همیشه کم میخورم فکر میکنن کم خوراکم😒جالب اینجاست وضع مالی خوبی دارن همشون. همیشه گرسنه برمیگردم از مهمونی ها

ولی کاش جو مهمونیامون طوری نباشه که حتما باید گوشت ومرغ بزاریم جلوی مهمون و یجوری انگار احترام محسوب ...

عزیزم بستگی ب خود اطرافیان داره ما فقط یکی دو روز اول گوشت و مرغ درست میکنیم اگه زیاد بمونه مثلا یه هفته بقیه غذا های دیگه ام درست میکنیم 

وقتی غذا به چشم مهمون کم بیاد خب کم غذا میخوره پس اندازه هست دیگه. من مهمونی قوم ظالمین دعوت بودم چن ...

خب منم منظورم همینه وقتی کم درست کنی مهمون روش نمیشه دوباره گوشت برداره گشنه برمیگرده من واقعا دوست ندارم مهمون گشنه برگرده شده یدونه مرغ بیشتر درست میکنم 

عزیزم بستگی ب خود اطرافیان داره ما فقط یکی دو روز اول گوشت و مرغ درست میکنیم اگه زیاد بمونه مثلا یه ...

نه مهمونی که واسه شام یا ناهار فقط میاد میره.

نمیدونم چرا باید حتما غذا گوشت مرغ توش باشه که خوب باشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
خب منم منظورم همینه وقتی کم درست کنی مهمون روش نمیشه دوباره گوشت برداره گشنه برمیگرده من واقعا دوست ...

من فقط ران مرغ رو استفاده میکنم به تعداد. هر وقتم دستمون خالی هست اصلا مهمونی نمیدم.منم دلم نمیخواد مهمون گرسنه بره .مهمونی ندادن بهتره تا اینکه مهمون رو حقیر کردن. البته اون کسی که وضع مالی خوبی نداره رو نمیگم .سر سفره اون آدم اگه یه لقمه هم بخوری نوش جون آدم میشه. حرفم با آدمای خسیس تو مهمونی دادن هست.