2777
2789
عنوان

من بابام معمار قدیمیه

68 بازدید | 13 پست

یک خونه بنام من زدده یک خونه بنام داداشم 

یکی هم به نام دوتا داداش ناتنیم 

یعنی تا زنده ارث تقسیم کرده 

البته داداشمم ماشینم بهش دادن  ۵۰۰ تومنم پول تو حسابشه ولی من فقط یک خونه دارمم 

نمیدونم خونه نصفش بفروشم  ماشین بگیرم؟؟ بی ماشین واقعا سختمه داداشمم جایی میرم نمیرسونتم همش باید پول اسنپ بدم 

داداشم خونه خودش داده  کرایه  خونه بنام منه داریم زندگی میکنیم 

میتونم نصفشو بفروشنم چون دو نبش است؟

به داداشت بگو کرایه رو نصف نصف بده بهت

تو روز روشن داره سواستفاده میکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😅😅اون خودشمم نمیگیره کرایه کامل میده مامانم

آخیش 😅😅

داشت حرصم میگرفتا 😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خیلی بد شد

از ۱۸ کار میکنم 😂 تو این ۳ سال مثل چی کار کردم الینه الان دانشجو هم فعلا یک موت نمیرم سرکار فقط ۱۰۰ تومن پس انداز دارم طلا گرفتم  فکر نکنم به این زودیا بتونممم ماشین بگیرم 

آخیش 😅😅داشت حرصم میگرفتا 😂

دوتا از اتاقاشو کلا  کرایه داده  بیشتر وقتا خودش میره چون خالمم و دوستاش شهر دیگه ان بیشتر میره اونجا الان که سربازه ولی بیاد کلا میره کنار ما زیاد نمیمونه

از ۱۸ کار میکنم 😂 تو این ۳ سال مثل چی کار کردم الینه الان دانشجو هم فعلا یک موت نمیرم سرکار فقط ۱۰۰ ...

ان شاءالله میخری

ماشین هم کلی خرج داره

همون اسنپ پول بدی فرق نداره 

فعلا پس انداز کن با طلا بعدا ماشین بخر ولی ب فکر فروش ملک نباش