2777
2789
عنوان

الان فهمیدم هر چقدر بد خرابتر باشی خوشبخت تری

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 64 پست
ن والا دختره همه کاراشو میکنه مهمونیاش زید بازیاش مست کردناش باغ و مسافرتو همه کاراشو میکنه از اخرم ...

درسته عزیزم مثل من ساده ک زمونه خیلی بد تا کرد باهام

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

وای دقیقا باهات موافقم دختر خواهرشوهرم هرشب از زیر یکی بلند میشد میرفت زیر یکی دیگه لباساشم ک نگم بر ...

بخدا همینه دروغه میگن پسرا دنبال دخترای پاک و افتاب و مهتاب ندیدن این اراجیف مال تو فیلماس.

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصد چون با ادمای زیادی دوست میشن و خوبارو گلچین میکنن از اون گلچین اون که ازهمه تک تر اروم تر وپول ...

دقیقا بسکه با ادمای مختلف دوست شدن دیگه میتونن راحت تشخیص بدن کدوم از همه بهتره بعضی هاشونم بشدتکم سنن دلم براشون میسوزه

اون تیکه آخر دخترای ساده دقیقا خود من بودم نمیگم برم همه کار کنم ولی میترسم منی که یبارم خطا نکردم گ ...

عزیزم من خودم ! مجردیم نمازم وقتش نگذشت بخدا حتی یک کلمه باادم نامحدم حرف نزدم همش فکر ابرو خودمو و پدرم بودم 

اومد خاستگاریم گفت مکه رفتم کربلا رفته بوده پسر دایی بابام بود ظاهر قضیه اوکی بود بعد ازدواج فهمیدم خونه تیمی داشته شکاکه بد دله از اخرم ی لاک زدم بهم میگه خراب ! 

از این میسوزم پاک بودم اگ نبودم نمیسوختم 

افسره شدم عصبی شدم روانی شدم حتی یبارم خودکشی کردم 

همین الان چشمام پر اشکع ن میزاره سر کار برم ن تحصیل 

اونوقت اقوام خودش دختراش عکسای خودشونو دوست پسراشونو پروب میزارن هرشبم باغ و پارتی بیا خاساراشونو ببین اخرم همه مهاجرت و ازدواج و تحصیل انچنانی 

واقعا حق من چی بود؟ 

همیشه بخدا گفتم من ازت ی زندگی دیگ طلبکارم 💔

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بخدا امروزم یه دختر خانمی رو تو فضای مجازی دیدم دهه هشتادی بود والا همه جاش عمل بود از دماغ و لب گرف ...

والا تو کارا خداذموندم خواهر بیچاره من از۱۲سالگی مادر مریضم رو نگهداری کرد هیچ تفریحی نداشت مث پیرزنا شده بود تو۱۵ سالگی بعدم۱۸ سالگی به یه آدم گنداخلاق بچه ننه شوهر کرد هرروز آرزوی مرگ داره

بخدا همینه دروغه میگن پسرا دنبال دخترای پاک و افتاب و مهتاب ندیدن این اراجیف مال تو فیلماس.

والا من هرپسریو دیدم گفتن فلان دختر گفت تیپش میخام باکلاسو امروزی باشه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خب پسری که میره با دختر اونجوری خودش خوبه بنظرتون؟

اینا اینقدر با ادمای مختلف دوست شدن که بهترینشون رو برای ازدواج گلچین میکنن

خب یکی از اطرافیان خیلی دور ک من صحبتشو از کسی شنیدم میگف بیزی هست و می‌ره دبی با عربهای پولدار چیز ...

اره خیلی ها هستن اینکارو میکنن حتی یسری هاشونم بلاگرن اینقدر مردم به این چیزا عادت کردن که این کار قبیح رو کاملا عادی میدونن و این که من نگفتم این کار خوشبختیه هر انسانی تو زندگیش فرصت های انتخاب بسیاری داره اون ها هم این مسیر رو انتخاب کردن و اون دنیاشون رو فروختن ولی من از این میسوزم که چرا خدا گفته هرکس که پاک تر و خوب تر باشه من بهش پاداش و مال بیشتری میدم این قضیه قشنگ برعکسه

والا تو کارا خداذموندم خواهر بیچاره من از۱۲سالگی مادر مریضم رو نگهداری کرد هیچ تفریحی نداشت مث پیرزن ...

راست میگن تو این دنیا هیچ چیز سر جای خودش نیست

عزیزم من خودم ! مجردیم نمازم وقتش نگذشت بخدا حتی یک کلمه باادم نامحدم حرف نزدم همش فکر ابرو خودمو و ...

میفهمم چیمیگی عزیزم شما پاکی من خودم قبل ازدواج رابطه داشتم ن نماز خواندن ن روزه ولی منم احساس بی ارزشی میکنم همیشه میگم کاش نمی‌رفتم سمت اینچیزا افسوس ک دیگه جبران ندارع احساس کثیفی میکنم نمیدونم بخدا هرکسی ب ی نوعی آسیب دیدیم😔

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

شاید چون با مرد ها بیشتر در ارتباط بودند شناخت بیشتری از مرد ها پیدا کردن اینکه چطور رفتار کنن یا اینکه احساسی تصمیم نمیگرن تو رابطه شاید اینا مهم باشه تو انتخاب 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

من خودم قبل ازدواج رابطه داشتم ولی خیلی احساس بدی دارم 

2810