2777
2789
عنوان

با پسرم صحبت میکنم میخنده🥹💓🐣

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 146 پست
اوخ اینجوری میگید آدم هوس بچه میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁😅فیلمای بچگی پسرمو میبینم دلم غش میره براشمیگم چ ز ...

آخی عزیزم😍😍😍اره تا چشم بهم بزنی بچه ها بزرگ میشن خدا حفظ کنه پسرگلتو

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایجانممم 

خداحفظش کنه😍🥹👶🏻

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

پسر منم چهار ماهشه باهاش حرف میزنم با صدا بهم جواب میده🥺دورش بگردم همیشه داره دست میخوره😋

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
پسر منم چهار ماهشه باهاش حرف میزنم با صدا بهم جواب میده🥺دورش بگردم همیشه داره دست میخوره😋

ماشاالله خدا حفظش کنه😍❤️

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

آخی عزیزم😍😍😍اره تا چشم بهم بزنی بچه ها بزرگ میشن خدا حفظ کنه پسرگلتو

فداتشم عزیزم  خدا کوچولوی قشنگتو حفظ کنه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نگا چجوری دلم منو آب میکنین منی که عاشق بچمممممم🥺🥺😍 وییییی خدااااا میشه ببینمش ؟؟🥺

من دیدمش دست و پا کوچولو رو😂😍

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

2810