2777
2789
عنوان

اخه من بااین شوهر چکار کنم😔

176 بازدید | 14 پست

اسم بچه رو انتخاب کردیم به همه هم گفتیم بعد زایمان چندروز پیش مادرش گیر داد که باید بگید من یه اسمی انتخاب کردم و اینا باید اینو بزارید همون شبم شوهرم گفت بعد زایمان میگیم الان نمیدونم چشه میگه مگه الان بفهمن همه چی میشه گفتم من و تو حرف زدیم تصمیم گرفتیم من به همه گفتم بعد زایمان میفهمین سرهمین بحثمون شد که حرفشو تغییر داده بعدم من و مسخره میکنه که اصلا تا هفت ماهگی و یکسالگیشم شناسنامه نمیگیرم براش که کسی نخواد اسمشو بفهمه اینقدر ناراحتم که حد نداره امکانش هست مادرو خواهرش زیر گوشش خونده باشن ؟من چکار کنم بااین مرد اخه من و سکه یه پول میکنه مخصوصا میشم مسخره مادرشوهر وخواهر شوهر میگن تو نگفتی پسرمون گفت و فلان 😔😔

اگر بفهمن ممکنه دخالت کنن؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا حالا اگه تو انتخاب کردن اسم نوه شون دخالت  نکنن قیامت میشه بگو شما ک انتخاب کردی دیگه اسم بچه هاتو چیکار داری ما میخوایم چی بزاریم اسم بچمونو  اختیار بچمون رو نداریم 

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁

واقعا موضوع مهمی نیست که بخاطرش تو بارداری بخای اعصابتو خورد کنی.

بذار بگه به همه، ول کن بابا.

حالا چی انتخاب کردی؟😁

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اگر بفهمن ممکنه دخالت کنن؟

مادرشوهرم از الان میگه باید بزارید فلان چیز ماکه اسمی که شما انتخاب کردین صدانمیکنیم شوهرم میگه من و تو اسم انتخاب کردیم کسیم تغییرش نمیده اما همین شوهرمم میگفت باشه عزیزم تا بعد زایمان نگیم اماالان ساز دیگه داره میزنه اصلا جدای بر طرف شوهرم طرف خودمم که باشه ممکنه دخالتهایی پیش بیاد

این واقعا موضوع مهمی نیست که بخاطرش اعصابتونو خورد کنین.اسم بچه رو بگین.چیزی نمیشه.

موضوع میدونی چیه میگم وقتی ما تصمیم گرفتیم چرا باید بزنی زیرش وقتی من طبق تصمیمی که گرفتیم حرف زدم که بعد زایمان همه میفهمید چرا الان میخای سکه یه پولم کنی ضایعم کنی 

چرا انقد برات مهم شده نوه شونه شاید واقعا دوس دارن بدونن اسمش چیه خانواده های ما همون چهار پنج ماهگی که جنسیت مشخص شد و گفتیم چیه بچه رو به اسم صدا میزدن حالشو ازم میپرسیدن یا میگفتن این لباس و خریدیم برای .....اسمش.

مادرشوهرم از الان میگه باید بزارید فلان چیز ماکه اسمی که شما انتخاب کردین صدانمیکنیم شوهرم میگه من و ...

بگو هروقت شما بدنیا اوردید اسمی که صلاح میدونید رو بذارین روش

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
موضوع میدونی چیه میگم وقتی ما تصمیم گرفتیم چرا باید بزنی زیرش وقتی من طبق تصمیمی که گرفتیم حرف زدم ک ...

ضایع شدن نیست عزیزم.مامانش گیر داده همسرتم تو معذوریت قرار گرفته اذیتش نکن بذار بگه.اعصاب خودتم خورد نکن.

ای خدا حالا اگه تو انتخاب کردن اسم نوه شون دخالت نکنن قیامت میشه بگو شما ک انتخاب کردی دیگه اسم بچه ...

به خدا همیشه خدا دقم میدن الانم شوهرم میخا سکه یه پولم کنه اسمو بگه😔

واقعا موضوع مهمی نیست که بخاطرش تو بارداری بخای اعصابتو خورد کنی.بذار بگه به همه، ول کن بابا.حالا چی ...

بابا من بحثم سر اینه قرار بود نگیم به همه هم گفتیم فلان وقت میگیم بعد الان حرفشو عوض کرده این وسط من میشم سکه یه پول از نظر بقیه کسیم که حرفش براشوهرش ذره ای ارزش نداره

ضایع شدن نیست عزیزم.مامانش گیر داده همسرتم تو معذوریت قرار گرفته اذیتش نکن بذار بگه.اعصاب خودتم خورد ...

همیشه خدا مادرش داره دقمون میده چرا باید همیشه حرف حرفه اون باشه خو یه بارم تو معذوریت قرار نگیره البته خودش میگه مادرم هیچی نگفته

چرا انقد برات مهم شده نوه شونه شاید واقعا دوس دارن بدونن اسمش چیه خانواده های ما همون چهار پنج ماهگی ...

تا الان ما ذره ای براشون ارزش نداشتیم شما در موقعیت ما نیستی خداهم نکنه هیچ وقت قرار بگیری اینا الان تااسم بچه منو هم انتخاب کردن بعدم تصمیمی بودمه با پدرش از اول گرفتیم الان نمیدونم چرا زده زیرش منم بحثم اینه اگه میخواستی بگی چرا به من گفتی تا بعد زایمان که منم همین حرفو به همه زدم نمیگفتی راحت اسمو میگفتیم حالا که گفتی و من به همه گفتم بعد زایمان چرا زدی زیرش میگی بگیم که بعد من اخر سر بشم ضایع و سکه یه پول

2810