2777
2789
عنوان

به نظرتون من که سنم بالاست و هنوز مجردم چی راجع بهم فکر میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 75 پست
دوستم اصلا کسی به متاهل یا مجرد بودن شما فکر نمیکنه.من سرکار میرم به تنها چیزی که درباره همکارام فکر ...

اخه همکارا مثلا راجع به همکاری حرف میزنند سریع به وضعیت تاهل تجردش اشاره میکنند مثلا میگند فلانی فلان قسمت کار میکنه هنوز هم مجرده !

از زندگیت لذت ببر قشنگ خانوم چرا دوس داری فقط خونه باشی برو بیرون خوش بگذرون با دوستات خواهرت هر کی ک باش حس خوبی داری زندگی بدون مرد هم قشنگ 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم

هیچییییی نمیگن

انقدددددد مجرد سن بالا دور و اطرافمون زیاده

من تو محیط کارم مجردای سن بالا۴۰ سال بیشتر از متاهلان

اصلا یه نقطه ضعف نبین

اصلاااا

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
همسن مامانمی

عزیزم هدفم انتقادت نیست، خودت تشخیصت این نیست چیزی که گفتی بده ؟

احتمالا نمیدونی و این ندونستن باعث میشه تو جامعه کلی دافعه داشته باشی اما خودت ندونی چرا

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
دیگه اعتماد ۱۰۰درصدی آدم به پدر و مادرش هم نمیتونه فاکتور ریسک هم هست من بودم حداقل چند تا دیت جای پ ...

باورت میشه تا حالا با پسری بیرون نرفتم ؟ دیگه نمیتونم اصلا پاهام نمیکشه به رفتن 

اخه همکارا مثلا راجع به همکاری حرف میزنند سریع به وضعیت تاهل تجردش اشاره میکنند مثلا میگند فلانی فلا ...

بزار بگن

چقد میتونن هییییی بشینن پشت سرت بگن مجرده مجرده!

یه جا تموم میشه

اشکال از تو نیست 

اشکال از آدمای دور و برت 

چند سال مونده تا بازنشستگیت؟

باور کن ذهن مردمو بازکنی 99 درصد به مشکلات خودشون فکر می کنند فکرتو عوض کن بعضی زن ها حسودیشون می شه شما بدون درگیری با بچه وشوهر داری سر کارمی ری باشگاه برو لباس های شیک بپوش دوست پیدا کن  ازاین فرصتت خوب استفاده کن هیچ کمبودی نداری چون شوهر نداری من چندنفرمی شناسم مثل شما خدایی از دیدنشون لذت می برم اصلا حس کمبود ندارن تازه می گن سر شما ها کلاه رفته درگیر شدین 

باورت میشه تا حالا با پسری بیرون نرفتم ؟ دیگه نمیتونم اصلا پاهام نمیکشه به رفتن

نه باورم نمیشه چطور ممکنه ⁉️ یعنی هیچ تجربه احساسی یا عاطفی نداشتید ‼️

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

باور کن ذهن مردمو بازکنی 99 درصد به مشکلات خودشون فکر می کنند فکرتو عوض کن بعضی زن ها حسودیشون می شه ...

لایک دقیقاااا تو این اوضاع اقتصادی دیگه زندگی متاهلی مزه نمیده

همه ش قسط و اجاره و ...

باور کن ذهن مردمو بازکنی 99 درصد به مشکلات خودشون فکر می کنند فکرتو عوض کن بعضی زن ها حسودیشون می شه ...

چه حسودی عزیزم گاهی فکر میکنم تو سن خیلی بالا اگر زنده باشم بیماری بد بگیرم 

امروز داروخانه هلال احمر بودم همه برای مریض هاشون دارو میگرفتند فکر کن هیچ کسی نباشه اون سال‌های نکبت پایانی البته شاید هم زودتر مردم 

2810