2777
2789
اره والا عالی هم میشه ،موادشو درست میکنم میزارم کنار تو همون قابلمه اب میریزم میزارم میجوشه فقط ابش ...

چه باحال امتحانش میکنم😂😂😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

استیک مرغ با سینه درست میکنی دیگه؟دوپیازه رو هم نگفتی چیه؟

آره سینه رو بدون استخون میکنم میکوبم نازک بشه میزنم توی تخم مرغ آرد سفید دوباره تخم مرغ آرد سوخاری که با پودر پیاز زرد چوبه فلفل سیاه یکم پودر زیره و نمک مزه دار کردم میزنم توی روغن سرخ میکنم با گوجه خیار شور کاهو سس مایونز عالی میشه.

دو پیازه غذای شیرازی . پیاز داغ تقریبا زیاد درست میکنم بعد ادویه میزنم سیب زمینی آبپز کوبیده شده رو میریزم داخلش یه کوچولو تفت میدم نمک و فلفل سیاه میزنم با گوجه و خیارشور و ریحون یا ترشی عالی میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره سینه رو بدون استخون میکنم میکوبم نازک بشه میزنم توی تخم مرغ آرد سفید دوباره تخم مرغ آرد سوخاری ک ...

وای دو پیازه بود خیلی خوشمزست من اسمشو نمیدونستم درست میکردم گاهی 

مرغه هم مثل سوخاریهای بیرونی میشه دیگه 

اونم درست میکنم جوجه چینی هم درست میکنم ولی خدایی اینام وقت گیرن ،خیلی تنبل شدم خیلی 🤦‍♀️

خدای مهربون عاشقتم ❤️

حتما امتحان کن دعام میکنی 😂😂😂

باشههه🥲😂💖

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

وای دو پیازه بود خیلی خوشمزست من اسمشو نمیدونستم درست میکردم گاهی مرغه هم مثل سوخاریهای بیرونی میشه ...

منم تا قبلش که برنامه نداشتم واسه خودم ،غذا درست کردن شکنجه بود الان که یکم مرتب شده راحت ترم شب وقتی می‌خواهیم از توی همین منو یه چیزی انتخاب میکنم صبح برنامم سریع پیش میاره من دوتا مدرسه ای شیفت مخالف دارم هر روز ناهارم ۱۲ باید حاضر باشه شام ۸😵‍💫😵‍💫

منم تا قبلش که برنامه نداشتم واسه خودم ،غذا درست کردن شکنجه بود الان که یکم مرتب شده راحت ترم شب وقت ...

خدا قوت بهت،میبینی ادم بچه که داره اصلا نمیشه نپزه به خاطر اونام که شده پامیشیم 

خدای مهربون عاشقتم ❤️

حتما شفته کردیش 😂

منفجرش کردم باور کن شوهرم خورد خوابید چندبار نگاش کردم نمرده باشه اصلا نمی‌دونم چکار کرده بودم با این غذا تا مدتها نقل محافل و مجالس بود شوهرم تعریف میکرد میخندیدیم میگف حس میکردم دارم گوشت مرده میخورم البته می‌دونم خودم بد درستش کرده بودم ممکنه با روش شما خوب بشه من آنقدر آب ریخته بودم که آبش تمام نمیشد .

منم تا قبلش که برنامه نداشتم واسه خودم ،غذا درست کردن شکنجه بود الان که یکم مرتب شده راحت ترم شب وقت ...

میدونی منم میگم تنبل شدم اما همین دیروز که جمعه بود کرفس و بادمجون سرخ کردم فریزری کردم اما بچه ها نبودن اصلا نمیکردم خسته شدیم دیگه 

خدای مهربون عاشقتم ❤️

منفجرش کردم باور کن شوهرم خورد خوابید چندبار نگاش کردم نمرده باشه اصلا نمی‌دونم چکار کرده بودم با ای ...

😂😂😂😂😂فقط شوهرت 

اره دیگه قلق داره باید میزان ابش کنترل بشه

خدای مهربون عاشقتم ❤️

2810