2777
2789
عنوان

صاحبکارم اخراجم کرد منم امروز رفتم شستمشو وانداختمش رو بند

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 45 پست
اره میگن داروخونه ها اینجوری حالا بعدش کار پیدا کردی؟

اره عزیزم جای بهتر پیدا میکنی اصلا نگران نباش منم خانوادم مخصوصا مامانم خیلی ناراحت شد هیچوقت یادم نمیره به منم بی دلیل گفت نیا تجربه بدی بود😑😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم جای بهتر پیدا میکنی اصلا نگران نباش منم خانوادم مخصوصا مامانم خیلی ناراحت شد هیچوقت یادم ن ...

همون کار داروخونه پیدا کردی ؟ بنظرت منم مدرکش بگیرم برم سرزمین کار؟

همون کار داروخونه پیدا کردی ؟ بنظرت منم مدرکش بگیرم برم سرزمین کار؟

نه من مدرکشو دارم ولی کار نتونستم پیدا کنم خیلی گشتم مدرکش به درد نمیخوره باید بری کارآموزی بدون حقوق بعدم امکان داره بگن نیا کار میکشن فقط ازت

حالا آزمايشي هم نباشه وقتي بعد يك هفته عذرت رو ميخوان بدون يه دليلي داشته شما شايد ده جا ديگه هم بري تا بتوني اون شغل خودت رو پيدا كني همه جا كه نميشه بري جارو جنجال كني اين خيلي طبيعيه كه بعد ازيك هفته بگه نيا باز خداخيرش بده بيشتر ازينا ازت كار نكشيده بعد بگه نيا 

زود قضاوت نکنم خانم محترم انقدر اخلاق من خوب بود که خودش این چند روز تعریف می‌کرد انقدر از قیافه م ت ...

حتما دیده اهلش نیستی گفت برو 

ولی به نظرم کار خوبی کردی، ی دلیل باید بیاره اینطوری که  نمیشه لااقل برای دفعه بعد میدونی ایراد کجاست.

راستش بااین اخلاقت هرجا بری دوام نمیاری ...فقط طلبکار دیگرانی و درحال حمله همچین نیرویی میخوان چیکار ...

پس میخوای چیکار کنه؟ بله قربانلو بشه تا سوارش بشن.

دقیقا منم سر کارم با حوصله بودم صحبکارم غر میزد جوابشو ندادم، جوابش چیشد؟ هیچی هی کارای اینو اونو مینداخت سر من

آدم باید جایی که نباید سکوت کنه سکوت نکنه

پس میخوای چیکار کنه؟ بله قربانلو بشه تا سوارش بشن.دقیقا منم سر کارم با حوصله بودم صحبکارم غر میزد جو ...

ولشون کن عزیزم اینا هنوز سرکار نرفتن نمیدونن اوضاع بیرون چقدر خرابه

ولشون کن عزیزم اینا هنوز سرکار نرفتن نمیدونن اوضاع بیرون چقدر خرابه

درکت میکنم.

بنظرم کار خودتو راه بندازی بهتره تا برای یکی دیگه کار کنی.

واقعا اعصاب میخواد.

من اومدم بیرون از کار، ولی اضطرابی که بهم داد هنوز باهامه.

طرف آشنا هم بود خیر سرش

درکت میکنم.بنظرم کار خودتو راه بندازی بهتره تا برای یکی دیگه کار کنی.واقعا اعصاب میخواد.من اومدم بیر ...

خیلی ناراحت کننده بود برام حتی اونروزی که گفت نیا گذاشت تا لحظه آخر کارکنم🥲

نمیدونم حالا میخوام برم مصاحبه بیمه گفته از ساعت ۹صبح تا ۵ بعد دوماه بیمه میکنه 

شما الان سرچه شغلی هستید

خیلی ناراحت کننده بود برام حتی اونروزی که گفت نیا گذاشت تا لحظه آخر کارکنم🥲نمیدونم حالا میخوام برم ...

ناراحت نباش، باید خیلی شغل بری ببینی بهت میخوره یا نه.

یا میشه یا نمیشه. 

به من،  حرف گوش کنی نمی‌خورد به زور تحمل کردم.

برو خدا بزرگه انشالله قبول میشی، میری سرکار صاحبکارتم خوب از آب درمیاد

من کلاس خیاطی میرم تا کم کم وسائل بخرم دستم پر بشه برای تولیدی.

کلا کار برای ینفر چیزی تو دست آدم نمیاد،

ولی بیمه میکنه خیلی خوبه.

خیلی ناراحت کننده بود برام حتی اونروزی که گفت نیا گذاشت تا لحظه آخر کارکنم🥲نمیدونم حالا میخوام برم ...

یکس از پستات رو دیدم.

و واقعا تعجب کردم ۱۸ سالته و خانوادت همچین فشاری میارن. احتمالا تا حالا قوی و باهوش بودی و توقع ازت دارن.

برای همین وقتی نمیشه ناراحت میشن و غر میزنن.

ولی پسر سی ساله به زور الان کار پیدا میکنه ار ی دختر ۱۸ ساله خیلی توقع دارن.

تو باید الان تجربه کسب کنی و ی حرفه ای رو یاد بگیری یا درس بخونی.

اکه وضعت خوب نیست پولاتو جمع کن، برو حرفه ای یادبگیر.

دوره های رایگان تو یوتیوب و کانالهای  تل میتونی پیدا کنی خودتو ارتقا بدی.

یکس از پستات رو دیدم.و واقعا تعجب کردم ۱۸ سالته و خانوادت همچین فشاری میارن. احتمالا تا حالا قوی و ب ...

برام دعا کن عزیزم :) از دست خانواده میخوام فرار کنم برم سرکار کارم اینجوری میشه دوباره میگردم پله اول 

2810