2777
2789
عنوان

میخوام کارنامه ببینم نمیاد کمک

70 بازدید | 18 پست

مدرسه یه سایت داده هر چی سرچ میزنم میاد ولی بعدش که کلیک میکنم روش نمیاد اسکن هم میکنم نمیاد کسی میدونه چرا

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

مای مدیو ؟

نه سایت خود مدرسه ولی بقیه میگن دیدن برای من نمیاد فقط

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چون اعلان دارن همه نمره هاشونو چک میکنن ،سایت سنگین شده،دیتا دیر لود میشه

با اجازه استارتر جونم،فا ل حافظ کی میخواد؟هرکی میخواد بیاد براش بگیرم،زیر آخرین تاپیکم پیام بده،واسه هرکی گرفتم تعبیر فالش به نیتش خیلی نزدیک بوده😍

عزیزم چون اعلان دارن همه نمره هاشونو چک میکنن ،سایت سنگین شده،دیتا دیر لود میشهبا اجازه استارتر جونم ...

اخه الان چند روز گذشته بخدا همه دیدن برای من نمیاد فقط 

خوب به بقیه که دیدن بگو مال تو رو بزنن عکسش رو برات بفرستن اگه بهشون اعتماد داری

شاید فرستادم میترسم نمره م کم باشه اونا ببینن 😂😂

مرورگرت درسته؟شرایط قبل از دیدن نمرت چیه؟یه چیزی رو یا داری انجام نمیدی یا اشتباه انجام میدی

اره از دوستم پرسیدم گفت مرورگر قوی چند تا نصب گردم باز نمیاد لامصب حتی اون گفت بل firefoxدیده دانلود کردم اینم نیومد برام 

شایدم عالی باشه از حرص ترکیدن 😂😂😂😂

نه نیست میدونم 😂😂😔😔چی بگم والا شاید بیخیال شدم کلا نگاه نکنم اخرش که کارنامه میدن🤣🤣

اره از دوستم پرسیدم گفت مرورگر قوی چند تا نصب گردم باز نمیاد لامصب حتی اون گفت بل firefoxدیده دانلود ...

ازاونایی که نمره شونو دیدن زنگ بزن بپرس یا به اونی که نمره شو دیدع اطلاعاتتو بده ،واسه تورو هم ببینه شات بگیره واست بفرسه ،

ازاونایی که نمره شونو دیدن زنگ بزن بپرس یا به اونی که نمره شو دیدع اطلاعاتتو بده ،واسه تورو هم ببینه ...

مرسی عزیزم اره یه کاریش میکنم دیگ اینم شانس منه🤣🤣🤣

😂کلاس چندمی ؟

۱۲سال اخرم خدارشکرررررر😍😍

2810