2777
2789

بچه ها شما حاضرید برای یه هفته مشاوره و پشتیبانی و چک کردن گزارش کار و برنامه دادن بهتون ،۵۰ هزارتومن بدید؟

میخوام نظرتونو بدونم ،چون ما یه طرحی زدیم مثل همین ،برای اینکه روش درست و راه رو به بچه ها نشون بدیم و کمکشون کنیم و سعی کردیم کمترین پولو بگیریم تا بچه ها ملزم باشن انجام بدن و درس بخونن 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره صدرصد البته اگه اصولی باشه

ببین ما تصمیم داریم برخلاف مشاورای مطرح که فقط اسم در کردن و میان به همه یه برنامه میدن و یه ربع بیشتر وقت نمیذارن ۰ تا ۱۰۰ دانش آموز رو به عهده بگیریم خودمون و برنامشو دقیقا مطابق کلاساش و کتاب تستاش بچینیم ،بهش آزمونای خوب رو معرفی کنیم و براش یسری فایل منابع هم بفرستیم ،و سوالات دانش آموزو جواب بدیم تو حیطه های منابع نهایی و .. حتی ،گزارش کار ،آزمون قبلی و بیداری دانش آموز هم چک میشه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
ارع بابا من جلسه آیی پونصدمیدم به مشاور حضوری البته برام برنامه ریزی و اینا می‌کنه چون خیلی هزینه کت ...

دوست دارید یه هفته با گروه ما مشاوره و پشتیبانی داشته باشید؟

ببین ما تصمیم داریم برخلاف مشاورای مطرح که فقط اسم در کردن و میان به همه یه برنامه میدن و یه ربع بیش ...

خیلی خوبه اگه اینطور باشه

من کنکوری ام امسال

خیلی معتاد گوشی ام اصلا نمیتونم جدا بشم ازش

یه مدت هم هست که اصلاااا حوصله درس خوندن ندارم به هیچ عنوان نمیتونم تمرکز کنم

خودمم عذاب وجدان میگیرم ولی خب همچنان کاری نمیکنم

اگه بدونم واقعا بهتر میشه شرایطم با مشاوره های شما حتما شرکت میکنم

خیلی خوبه اگه اینطور باشهمن کنکوری ام امسالخیلی معتاد گوشی ام اصلا نمیتونم جدا بشم ازشیه مدت هم هست ...

ببین شما دچار چرخه اهمال کاری و بی انگیزگی شدی و این چرخه داره ادامه پیدا میکنه ،باید بیای پارت بندی کنی و روی کاغذ پارت هر روز و برنامه اون روز رو بنویسی ،گوشیت رو میتونی به یکی از اعضای خانوادت بدی یا بزاری یه جایی که دور از دسترس باشه ،به این فکر کن که اگه امسال و این شانسو از دست بدی دیگه شاید نتونی تو این موقعیت قرار بگیری ،گوشی همیشه هست ،من الان دانشجوعم و وقتم آزاده برای گوشی دیدن و دیدن فیلمایی که از دست داده بودم مثلا تو دوران کنکور ولی الانم حتی حوصله دیدن اونارو ندارم 

تو فقط میخوای برای فرار از درس به یچیز دیگه پناه ببری ،بهترین راه اینه درس خوندن رو برای خودت جذاب تر کنی و رقابت رو بالاتر ببری 

ببین شما دچار چرخه اهمال کاری و بی انگیزگی شدی و این چرخه داره ادامه پیدا میکنه ،باید بیای پارت بندی ...

بله درسته..

اگه میشه لطف کنید بگید شرایط مشاوره و پشتیبانی تون چطوره

امکانش باشه یک هفته مشاوره انجام بشه

اوکی بود ادامه بدیم حتما

چون من دلم میخواد درس بخونم ولی نمیتونم دست خودم نیست جدیدا اینطور شدم

کسی هم نیست زور کنه بهم تا بخونم منم کلا نمیخونم