2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چند مورد دور و برم دیدم باید از لحاظ فرهنگی شخصیتی سبک زندگی اعتقادات اقتصادی تا حدودی نزدیک هم باشن

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  

بله بوده

هر دو مدل ازدواج احتمال طلاق و جدایی داره 

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بله، دوست داشتن باشه وقتی احترام نباشه وقتی لجبازی باشه وقتی توجه نباشه وقتی آرامش نباشه تفریح نباشه همدلی و همکاری نباشه پول به اندازه نباشه بعد یه مدت میشه نفرت

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
آره پس اینهمه طلاق از چیه فکر میکنی؟

آخه من اصلا این سبک ازدواج هارو درک نمیکنم فوری عاشق میشن و بعد ازدواج فارغ 

ولی اخیرا با یکی حرف میزدم کاملا منطقی و عقلانی برگشت بهم گفت مرام ما این نیست دوست داشتن حل می‌کنه همه چی و تو سخت گرفتی😐🙄

آخه من اصلا این سبک ازدواج هارو درک نمیکنم فوری عاشق میشن و بعد ازدواج فارغ ولی اخیرا با یکی حرف میز ...

نه دوست داشتن حل نمیکنه همه چیز رو، وقتی مشکلات شروع میشه همین عشق به نفرت تبدیل میشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن