2777
2789

ریزش مو شدید دارم با لک بدن میشه یه دکتر خوب معرفی کنید دعاتون میکنم 

تبلیغ نکنید فقط نتیجه دیدید بگید 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسوریازیس داری؟

خاروندم پوستمو یه قسمت پام لک شده اعصابم داغون شده 

ریزش موهام بیشتر و بیشتره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بیمارستان رازی میدونم مخصوص پوست و مو هست

آخه یه دکتر می‌خوام که خوب بشناسم و برم پول الکی ندم دیگه پولی نمونده برام 

من برای جای جوش هام دارم میرم اما لک بدن رو نمی‌دونم اگه خونتون تهرانه این کیلینک سمت صادقیه هست

میشه اسمشو بگی

اینستا داری نمونه کاراشو اونجا گذاشته اگه نه که شمارشو بفرستم برات

آره شمارشو بفرست بی زحمت برای مو هم کار میکنن؟

آره شمارشو بفرست بی زحمت برای مو هم کار میکنن؟

نمی‌دونم بخدا زنگ بزن بپرس

+98 919 098 3514 اگه جواب نداد تو واتساپ بهش پیام بده 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
نمی‌دونم بخدا زنگ بزن بپرس+98 919 098 3514 اگه جواب نداد تو واتساپ بهش پیام بده

دستت درد نکنه ♥️

ولی حتماااا برو دکتر زنان ببین مشکل هورمونی نداری منم مثل تو ریزش مو داشتم صورتم انگار روش روغن ریختن الان شکر خدا بهترم 

ولی حتماااا برو دکتر زنان ببین مشکل هورمونی نداری منم مثل تو ریزش مو داشتم صورتم انگار روش روغن ریخت ...

دارم pco خفیف دارم 

شما چه دکتری رفتی؟ من رفتم داروخوردم ولی خیلی جواب نداد

من رفتم دکتر زنان الان زیر نظر دکترم هستم دارو داد خوب شدم  منم تنبلی تخمدان دارم ولی زیاد شدید نیست  اما هیچ درمان قطعی نداره ولی باید کنترلش کرد پس حتما ی متخصص دکتر زنان برو 

2810