2777
2789

دوستان میشه راهنماییم کنید باید چی بخونم؟ 

خیلی سردرگمم هیییچی نمیدونم همشونم پولی هستن منابع

اگه میشه اسم چندتا کتاب و منبع بهم بگید براتون صلوات میفرستم🫠❤️

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

پیج راه استخدام رو بزن تو اینستاگرام میاد برا منم دعا کن سردردم خوب بشه دارم دیونه میشم 😭

همه پیجای اینستا تبلیغ دوره های پولی خودشون رو میکنن که نمیدونم اصلا به درد مبخوره یا نه

این پیج خوبه؟

چشم ایشالا زود بهتر بشی🥹

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه پیجای اینستا تبلیغ دوره های پولی خودشون رو میکنن که نمیدونم اصلا به درد مبخوره یا نهاین پیج خوبه ...

دوره نیست جزوه اس  خلاصه چند تا کتابی که میخوای بخری رو یه جا داره نیازی نیست خرید کنی تو فقط اسم منبع رو میخوای که نوشته فک کنم جدال دو اسلام بود یکیش طرح کلی اندیشع اسلامی + همرزمان امام حسین و اینا 

صبح میشه این شب ... 💔
من کتاب خریدم حدود ۱۵۰۰ اونم پارسال

الان. شروع. کردی.‌؟‌ چقد خوندی؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
یه جا منابع روپیداد کردم اما نمیدونم درسته پی دی اف هست

میشه بهم بگیشون؟🥹

من کتاب خریدم حدود ۱۵۰۰ اونم پارسال

چه کتابی؟

به درد بخور بود؟

دوره نیست جزوه اس خلاصه چند تا کتابی که میخوای بخری رو یه جا داره نیازی نیست خرید کنی تو فقط اسم من ...

اینا رو همین پیجه داره؟ چقدره هزینش؟

جزوه داره من زیاد سر در نیاوردم

مرسی عزیزم🥹