2777
2789
عنوان

به عینه برام ثابت شد زشتا شانس دارن

151 بازدید | 20 پست

بچه ها اول اینو بگم که مجبور شدم برای تاپیکم همچین عنوانی بزنم که متوجه مضمون تاپیکم بشین. وگرنه من هیچوقت به هیچ بنده ای نمیگم زشت. چون همه آفریده خدا هستیم. 

فقط الان متوجه یه چیز برگ ریزون شدم هنوز تو شوک هستم گفتم با شما در میون بزارم. 

مادرم یه دختر دختر خاله داره 38 ساله. من مشخصات ظاهریشو میگم خودتون تصور کنین. نمیخوام با القاب زشت خطاب کنم خدا قهرش بگیره. 

این خانوم قد کوتاه تقریبا زیر 160،وزنش فکر کنم نزدیکای 85 کیلو اینا میشد.پوستش سبزه تند، جوشهای افتضاحه افتضاح فکر کنم هورمونیه.زیر چونش پر موهای زائد. دندونای رو هم رفته زرد. چشمای ریز، جلوی موهاش خیلی کم حجمه.طفلک به خاطر مشکل مادرزادی هم یه پاش کوتاهه و لنگ میزنه موقع راه رفتن. از بچگی یادمه همه فامیل میگفتن بیچاره فلانی معلومه دخترش میمونه رو دستش. همینم شد تا 38 سالگی هیچ خاستگاری نداشت. تا اینکه تو فامیل پر شد دختر فلانی با یه پسر عالی ثروتمند عقد کرده.حالا باپسر کجا آشنا شده، این دختره تو یه تولیدی لباس به عنوان وسط کار مشغول کار بود که یه پسره که تو بازار هشت تا مغازه داره میبینه و خوشش میاد تعقیبش میکنه خونشو یاد میگیره میرن تحقیق بعد میرن خاستگاریش. امروز عکس عقدشونو تو گوشی دخترخالم دیدم شوکه شدم. ماشالا پسره دومتر قد خوشگل چشم و ابرو مشکی موهای پر خوش حالت.الانم تو فامیل چو افتاده مادرش برای دخترش دع ا گرفته. چون همشون فکر میکردن این دختر هیچوقت نمیتونه ازدواج کنه. 

وویییی یعنی میگی من خوشگلم🤭

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر ولی این مصداق اینه ک دل این خانواده رو شکستن و خدا کسیو سر راهشون گذاشت ک خیلی بهتراز تصورات بقیه بود 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

منم زشتم ولی شوهرم خوشگله خب هر کی عقلش تو چشمشه این چیزها رو ربط میدن به دعا اگه دعا کار میکنه چرا همه نمیگیرن؟

ایشالا خوشبخت بشه طفلک 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2810